Viagra

tirsdagstrivia: hvorfor har gamle damer lilla hår?

tirsdag, november 4, 2014 2 0

purpleHvorfor er der så mange gamle damer, der render rundt med lilla hår, når de nu samtidig (ofte) er sure på ungdommen og deres baggypants og deres knæstrømper og sære diller?

Kan de ikke se det? Vil de inderst inde gerne være med i Ungeren? Er det det billigste? Tager det fokus væk fra resten af kroppen? Hvad er det?

Svaret er: Vandondulation!

I gaaamle dage kunne man ikke så rockermeget hos frisøsen. Et par klip og få farver var udvalget (sidebemærkning: Husker sgu godt dengang, jeg bare død og pine gerne ville have grønne eller blå totter som 10-årig – det kunne frisøren i Pandrup altså ikke klare, men “aaaalle nuancer af rød”…awesome!).

Til gengæld kunne man vandondulere for at give fylde og midlertidige bølger. Og når man vandondulerer kyler man altså håret op i nogle curlere og giver det en gang fikseringsvæske. Og den der væske – den er altså sådan lidt blå i det, og på den måde får man lilla hår. Og så kan man jo lige så godt kalde det moderne, når det nu er en nødvendig sidegevinst. Så det gjorde de gamle damer.

Jeg er i øvrigt vild med ordet “ondulere”. Tror, jeg vil bruge det mere. Men det er en anden historie.

 

kilde: fyens.dk og denstoredanske.dk

2 Comments
 • Pernille Hagemann
  november 5, 2014

  Jeg Skal ondulere dig, skal jeg ;-)

  • Omveje
   november 6, 2014

   Du fik måske lilla hår i går, søs?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *