Viagra

5 ting jeg ikke forstår

torsdag, juni 30, 2016 2 0

IMG_0382

…hvorfor ingen kaffebarer har åbent efter 22. Ikke engang Starbucks på Hovedbanen. Det er altså ikke alle mennesker, der ligger vågne hele natten efter en teske koffein. Nogle af kunne bare godt bruge en iskaffe. Kl. 23.

…hvorfor det er så svært at finde ud af, om man kan passe sko? Er det bare pissesvært, eller er det, fordi man har fået indoktrineret som barn, at man virkelig skal være helt helt sikker på, at man kan passe dem?

…hvorfor der altid er lys i kælderen, når jeg skal derned? Jeg har endnu ikke fundet ud af, om det er, fordi det tænder, når man tænder det i trappeopgangen, eller om der bor nogen dernede, jeg ikke har opdaget. Sidstnævnte er primært den tanke, der melder sig, når man lister ind mellem alle de aflåste Mænd der hader kvinder-agtige bure.

…hvordan det kan tage så psyko lang tid at lave en tv-serie, når man ser den på to dage (ja, er lige blevet færdig med Orange is the New Black)?

…hvorfor min far ikke skal være med til mit bryllup …eller mit liv?

2 Comments
 • A+K/VenterPaaVinBlog
  juni 30, 2016

  Sandt, det er bare ikke det samme at få en Iceblend fra 7-eleven – men i weekenden kan man heldigvis. Hvertfald her i Aalborg, på de cafeer der først lukker kl. 01, hvor de fleste smutter i byen.
  Men døgnåben kaffebar ville ikke være værst!

  – A

 • Stine
  juli 2, 2016

  Some fathers die too soon… det gi’r ingen mening, men det er nok svaret…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *