Viagra

5 ting jeg bare skal smide ud nu

mandag, februar 13, 2017 4 0


Sådan lidt i forlængelse af det der med jeansne (jeansne? jeansene? åh for helved’, cowboybukserne), så kiggede jeg lidt i mit tøjskab og konstaterede, at der var op til flere ting, som jeg bare skal erkende må lade livet:

 1. Hvad: Mørkeblå meganice buksedragt fra Rihanna by River Island købt Opening Ceremony i New York.
  Hvorfor: Fordi jeg ikke ligner Rihanna, og fordi jeg aldrig tager stilletter på til den, så jeg faktisk mere bare ligner det fjerde medlem af Faktisk – eller en mekaniker. Og så fordi to knapper er erstattet af sikkerhedsnåle, og jo, det kan man jo for fanden godt se.
 2. Hvad: Legogrøn kabelstrik købt i noget, jeg husker som Victoria’s Secret(??) for i hvert fald 17 år siden. Ubetinget et af de stykker tøj, der har trukket flest kommentarer.
  Hvorfor: Fordi den er 17 år gammel. Og fordi jeg på ingen måde vejer det samme som for 17 år siden.
 3. Hvad: Gennemsigtig hvid regnfrakke købt i et anfald af “hvis nu det regner” op til brylluppet.
  Hvorfor: Fordi det er noget billigt lort, man ikke kan ånde i. Og fordi jeg har en Rains. Og fordi det kun er virkelig lækre modellatyper, der kan pull off det der gennemsigtige på den fede måde.
 4. Hvad: Et par efterligning af Chloés Susanna-støvler købt på eBay, som er brækket midt over i sålen.
  Hvorfor: Fordi ingen skomager vil lave dem, og fordi de ligner plastic…oooog fordi jeg fik et par helt ægte rigtige af min mand i fødselsdagsgave. Hurra.
 5. Hvad: Samtlige Hugo Boss-boksershorts til piger, som var på mode for ret mange nogle år siden.¨
  Hvorfor: Fordi de er utroligt grimme og forvaskede og usexede og ruller under jeansne bukserne. (Men de er bare virkelige rare, når man fryser røven til fodbold)
4 Comments
 • Maude
  februar 13, 2017

  Altså, nu ligner jeg jo heller ikke Rihanna, vel(!), men den dersens buksedragt, den lyder da fantastisk!…. Har du overvejet at lave et lille bytte-biks-forum, jeg tror det ville hitte big time!

  • Omveje
   februar 13, 2017

   Det kunne da godt være, jeg skulle overveje det. Den er faktisk ret sej. Synes bare ikke, jeg er ret sej i den. Længere.

 • Julie
  februar 13, 2017

  Haha! Faktisk!!! Det havde jeg glemt alt om. Tak for reminderen!

  • Omveje
   februar 16, 2017

   Velbekomme!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *