Viagra

7 ting man godt kunne have undværet denne weekend

mandag, januar 16, 2017 5 0

giphy

 1. Fredag aften blev min veninde og jeg forvekslet for at være et lesbisk par. Bevares, det sker der jo sådan set ikke noget ved. Og vi kunne eventuelt også have ladet været med at iklæde os henholdsvis denimskjorte og skjorte med strik udenover og gå på homobar. Oh well. Men da vi nåede dertil, hvor pige, som vel og mærke er akkompagneret af sin mand, forsøge at snave på mig på dansegulvet. Twice. Og jeg må lave ungdommens undvigelsesdans og dreje ind under arm. Hvilket ikke var nok. Så jeg i stedet lettere febrilsk bare sagde, at jeg “lige skulle noget” og skyndte mig ud på toilettet, hvor said veninde opholdt sig (det har nok ikke hjulpet på at afkræfte parteorien). Så blev det sgu rigeligt.
 2. Samme aften endte vi i øvrigt også som en form for parterapeuter mellem to herrer, der havde krise efter fjorten års ægteskab, da den ene havde knaldet frisørlærlingen. You can’t make this shit up.
 3. Søndag fandt jeg en 200 kr.-seddel i nogle bukser, blev helt glad, puttede den i lommen, gik ud for at købe en kaffe, køber en kaffe og opdager, jeg har tabt den ud af lommen. The irony.
 4. Søndag opholdt jeg mig på sofaen med hovedet på en sofapude og opdager så, at min ørering har boret sig igennem puden. Pænt besværligt projekt at slæbe sig ud til spejl med gigantisk hovedpude på siden af hovedet og få sig selv viklet ud igen. Det er vel sådan en voksen udgave af tyggegummi-i-hår.
 5. Jeg har set Arvingerne. Og jeg har forsvaret de to første afsnit. Men shit, det går langsomt nu.
 6. Jeg har set slutningen på the OA på Netflix. Jeg er lidt skuffet. Tror jeg nok. Måske også lidt rørt. Svært at sige mere uden spoilers.
 7. Jeg har forsøgt at afrime fryser. Men for helvede altså. Hvorfor er der ikke nogen, der har lavet en quickfix på det der?
5 Comments
 • www.skøreliv.dk
  januar 16, 2017

  Jeg opgav ‘Arvingerne’ allerede efter første afsnit, som jeg syntes kunne koges ned til landbrugsomlægning med et twist af kunstaktivisme (findes det ord?) – og bortset fra, at jeg hverken er landmand eller kunstner (med dagsorden), så skete der lissom ikke noget, der ikke bare var ordinært hverdagsdrama på et lidt lavt niveau, så jeg kastede hurtigt håndklædet i ringen. Er glad for at jeg tilsyneladende stadig ikke går glip af noget. Og så mangler man jo lidt Thomas!

  • Omveje
   januar 17, 2017

   Jamen ja, den fik jo også en del røg efter både afsnit 1 og 2, men jeg var egentlig ok på. Men nu begynder det virkelig at være (endnu mere) trivielt.

 • Mette
  januar 16, 2017

  Føntørreren er min lille hjælper, når jeg afrimer fryseren ;)

  • Omveje
   januar 16, 2017

   Men det læste jeg, at man absolut ikke måtte. Så det turde jeg sgu ikke. Men måske var det overforsigtigt.

   • Stine
    januar 18, 2017

    Jeg bruger også altid føntørreren, når jeg afrimer fryseren. Det er gået godt mange gange. Og det er MEGA hurtigt! :-)
    Håber ikke der kommer erstatningskrav i mailen fra dig, hvis din fryser dør af hårtørre-metoden ;-)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *