Viagra

brudstykker #9: johhny til fællessang, mere ikea og boob

torsdag, januar 15, 2015 4 0

IMG_3404

1. I går nat drømte jeg, at vi på mit arbejde allesammen skulle synge Udenfor sæsonen med Johnny Madsen. En linje hver, solosang, og jeg skulle starte med “På en rasteplads i Kassel..”. Det er virkelig mærkeligt.

2. Apropos gårsdagens IKEA-indlæg, så var vi faktisk i IKEA i går (efter indlægget blev skrevet), og det var ny rekord: 9 minutter, en 30 sekunders snak om hvid eller sort, smutvej til lagerafhentning og ud. Ingen snak, ingen overvejelser, ingen ekstrakøb. Det var faktisk helt rart. Men ville gerne have haft en kanelbulla.

3. Den der fredag, hvor jeg med en veninde sad og overvejede, om det var sjovt at få skrevet ‘boob’ med en tatovering. Jamen, det er bare et ret pænt ord. Sådan æstetisk.

4 Comments
 • Astrid
  januar 15, 2015

  Ret vild rekord! Tillykke med den.
  Det er aldrig lykkedes mig at komme under 30 minutter i Ikea.

  • Omveje
   januar 15, 2015

   Ja tak, vi havde også helt optur. Men altså selve gåturen igennem tager jo nærmest 30 minutter i sig selv, også selv man ikke stopper.

 • Julie
  januar 18, 2015

  Uh, god ide med boob-tattoo! Må man foreslå den både classy og klassiske placering på lænden? Med en lavtaljet bux, som giver bagvendt kavalergang, vil det være en alletiders vits! Måske ikke helt så æstetisk – men sjovt.

  • Omveje
   januar 18, 2015

   Fantastisk sjovt. Endnu bedre end den klassiske sideplacering. Er vild med det!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *