Viagra

derudover kan jeg konstatere, at …

onsdag, august 7, 2019 1 0

                           Dyvig Badehotel på Nordals – not bad at all!

… er det ikke maven eller bilen, der får folk til at henvende sig, så er det Osmo Pocket, en lille håndholdt videobørge, som jeg bruger til at dokumentere vores ture og klippe små videoer sammen. For de 8 procent, der er piz’ ligeglade med babyer og sportsvogne, der er sådan en gadget en åben invitation til samtale.

… jeg ikke godter mig bare en anelse lillebitte smule over, at det regner oven i Skanderborg Festival, når jeg ikke skal med– måske jeg rent faktisk er ved at blive et stort menneske?!

… jeg fandeme stadig nægter at kalde det Smukfest!

… mine dage hos min mowar pt. mest går med at stå op og få serveret overdådig morgenmad for så at småsove og læse indtil næste (overdådige måltid). And then… we do it again.

… jeg ikke aner, hvordan helwe’ man lige går fra dét gennem det muligvis mest smertefulde i ens liv og så til at være søvnmanglende, overskudsagtige, madproducerende, tryghedsskabende nogens livline.

… konen i maven er vågnet fra to ugers døsighed og kører nu party i provinsen-tema med ægte basarme og dakkedakfødder.

… jeg ikke har været i  Vesterhavet endnu, og vejrudsigten lover kun regn og lyn de næste dage.

… badehoteller holder sgu. Selv hvis man ikke er med på ferie-i-Danmark-på-grund-af-klimaet-bølgen, så er sådan en tour de badehotel virkelig ikke at kimse ad.

… tanken har strejfet mig, om man mon kunne installere en autostol mellem de to forsæder i MG’en… og måske også lige kort, om det kunne sidde på en kuffertbærer på bagagerummet. Bare fordi jeg kommer til at savne vores lille bil. Og alt den tosomhed, frihed og egoisme, den repræsenterer. Derfor sælger vi den heller ikke. #ungdomstalismanforever

… jeg tror, jeg allerinderst inde bliver en smule lettet på fredag, når flyet Aalleren-Kbh sætter hjulene på landingsbanen, UDEN at jeg har hverken født eller haft vandafgang.

 

1 Comment
  • Torben Hansen
    august 9, 2019

    Haha, følger dine frustrationer og bitterhed så meget! Jeg vil ooooos på Smukfest!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *