Viagra

det, der varmer

tirsdag, april 22, 2014 4 0

Når man synes, noget har været lidt op ad bakke. Og lidt usikkert. Og gør jeg det egentlig godt nok. Og er jeg overhovedet sjov? Og alle andre kunne jo gøre det her meget bedre. Og fuck altså, nu har jeg lavet et indlæg, som nogen virkelig synes er for meget.

Så er det her bare et virkelig virkelig rart skulderklap:

“Kære skireporter

Først og fremmest tak for en fantastisk side fyldt med humor og varme.

Det har været en stor fornøjelse – og til tider helt i knæ af grin – at følge dig rundt i alperne med alle dine humoristiske indslag (især brevkassen, ordbogen og folk man ikke orker – jeg var helt solgt ) Og ikke mindst lækre billeder fra destinationerne – ærgerligt at sæsonen allerede er slut .”

 

PS. Det er ikke for at bede om flere rygklap. Bare fordi jeg fandeme synes, det er i orden, når nogen gider at være rare. Og så digitalt. Det er så anti-nationen.

PPS. Læg mærke til, at netop indlægget, som blev kritiseret (Folk, man ikke orker), er fremhævet. Hæ.

PPPS. Aner du ikke, hvad der foregår, så kig her www.skireporteren.dk. Det er mig.

4 Comments
 • Kristine
  april 22, 2014

  Jeg er fuldstændig enig – også vedr. det famøse indlæg ;) Det har været en fornøjelse at følge med. Ville gerne have kommenteret på selve siden, men der var desværre kun mulighed via FB.

  Og så er jeg i øvrigt mega misundelig over en hel sæson i alperne. Der kan man godt bande lidt over sit fuldtidsarbejde. ;)

  • Omveje
   april 24, 2014

   Åh tak. Det ER altså rart at høre. Og ja, simpelthen så åndssvagt, man ikke kunne kommentere. Håbløst.
   Og en hel sæson var sgu sjovt. En af grundene til, at jeg sagde mit fuldtidsarbejde op :-)

 • Sine Smed
  april 23, 2014

  Faldt lige over din blog via din kommentar fra Ama’r O’rama. Skønt med noget ny læsning. Glæder mig til at følge dig fremover.

  • Omveje
   april 24, 2014

   Jamen, mange tak. Så håber jeg, jeg kan leve op til det! Og hvor er jeg VIRKELIG stor fan af din origamiræv (se, dér er et ord, der kan forkertlæses)!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *