Viagra

fiktionsfredag: kværulanten

fredag, august 8, 2014 0 0

IMG_3491Sidste år på denne tid slog jeg mine folder på Testrup Højskole, hvor Line Knutzon styrtede rundt og fægtede med armene og storsvedte og råbte “VILDERE” og “NEJ, JEG KAN IKKE HOLDE HAM UD.”

Her lavede vi en øvelse, hvor forskellige forestillede folk i et gårdlaug kommunikerede med hinanden gennem sedler, de satte op i gården. Sedlerne var en reaktion på et opslag om at fjerne cykler fra skraldeområdet, men hvor barnevogne og kørestole kunne få lov at blive stående.

Jeg blev opfordret til at bruge min baggrund i det offentlige som inspiration og ud sprang kværulanten og paragrafrytteren Frank Toft:

“Til hvem, det måtte vedkomme

For så vidt angår skrivelse af 05-12-2012 opslået nærværende placering vedrørende borttagelse af cykler i forbindelse med renovation, herunder påstand om særlige hensyn til særligt bemidlet beboer med ekstra befordringsudstyr J. Henriksen samt bemærkning om placering af køretøjer til fragt af afkom samt køretøjer til fragt af ungdom, bemærkes følgende:

I henhold til vedtægter vedtaget med 2/3 stemmemajoritet ved stiftende generalforsamling 15. maj 1986 i gårdlauget Mågevej/Rørholdtvej anno 1986 ses der ikke anledning til at undtage beboere i gårdlaug Mågevej/Rørholdtvej anno 1986,  trods det faktum at de måtte besidde større udfordringer end øvrige medlemmer, fra generelle forpligtelser.

Undertegnede anmoder om, at dette tages i betragtning med formålet at undgå en diskrepansskabende konstellation mellem beboerne i gårdlaug Mågevej/Rørholdtvej 1986.

Frank Toft, 12, 2. Tv.”

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *