Viagra

folk #5

onsdag, oktober 28, 2020 0 0

Folk, der ikke forstår hashtags og snabela på Insta. Som fx bruger #foran#hvert#ord (og også gerne slutter med et#) eller bytter rundt på de to. Det er komplet lige meget, men jeg forstår ikke, at ganske kompetente folk, der varetager vigtige ting ud i verden, ikke kan se, at de gør noget heeelt andet end alle andre. Nok bare fagskadet, I know, men stadig.

Folk med mundbind rundt om ørerne og nede om hagen. Altså i offentlig transport og så’n. Det er mindst lige så dumt som folk med cykelhjelm i kurven eller folk, der går og holder telefonen vandret og taler ind i mikrofonen. Nok egentlig dummere. Både på den uintelligente måde, men også bare dumt. Du bliver jo ikke sejere af det. Hvis du vil lave et statement, så må du jo droppe det helt. Det der minder mig nok mest af alt om drengene fra 1990’erne, der havde bukserne siddende midt på låret (Clueless👆) – “okay, jeg tager bukser på, men i hvert fald ikke på JERES måde så! Men meget mere besværligt og underligt.” Altså set med sur halvgammel types øjne. Dengang var det jo fedt. Ligesom Kris Kross.

Folk, der står stille for enden af rulletrappen.

Folk, der endelig føder. Og ikke fortæller navnet. Er alt for nysgerrig til det der show. Gælder også folk, jeg overhovedet ikke kender.

Folk, der stjæler dine vitser. Og pointer. Og gode idéer. I det hele taget folk, der stjæler (også cykler).

Folk (mænd) med løbetights og shorts. Det ser altså fjollet ud.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *