Viagra

jeg undrer mig over

fredag, oktober 30, 2020 0 0

at Melvin Kakooza gik helt fri af Black Lives Matter-kritik. Rollen i Sunday er jo et skoleeksempel på, hvordan man fastholder fremstillingen af sorte som den primitive, eksotiske “anden” – her naiv gedehyrde med dårligt sprog, der kommer og sørger for en omgang comic relief.
Og ja, det er “bare” standup og “bare” sjov, og nej, jeg er ikke krænket (hvordan skulle jeg kunne være det), men det fritager ikke for ansvar. Ja, det er en akademisering, I know, men det ændrer ikke på, at en stereotyp fremstilling af sorte (og homoer og tatoverede og lave mennesker og folk med briller og pensionister og japanske turister og og og) medvirker til en stereotyp opfattelse af samme gruppe. Det var bare lige det.

at der ikke er flere kaffebarer, der arbejder med luger. Der er jo et seriøst købestærkt publikum med barnevogn, som kan gå 15 km for at undgå at holde stille og/eller skulle over trappeptrin. Og even better – kridt et sving på cykelbanen op, så man også lige kan svinge forbi og få en kaffe uden at skulle af cyklen.

at der er så mange, der taler tysk på Skydebanens legeplads i København?

at der ikke er nogen, der har fortalt mig, hvor pissesvært det egentlig er at komme op på en cykel med et barnesæde, der sidder foran?! Det er jo som at lære at cykel igen. Og i øvrigt huske, at man ikke bare lige kan hoppe ned, hvis man huhej skal stoppe.

at jeg først sent har opdaget, at der kommer ny sæson af Korpset. Jeg bingede alle sæsoner lige inden fødsel. Måske ekstra godt at se andre mennesker i smerte på det tidspunkt.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *