Viagra

gomore #3

onsdag, november 27, 2013 0 0

På hovedbanen skæver vi lidt til hinanden. Alle tre. Skal I også med Jørgen?

Ventetid.

Så kommer den. Et rødt folkebogsrugbrød. VW af den gamle skole.

Nå, men hej, og ind med jer. Vi skal alle sidde på det lille bagsæde til højre for vasken og køkkenskabet med næsen i køreretningen. Sammen med en kasse juleøl.

For foran skal kammeraten, vi skal hente på Christianshavn, sidde.

Vi skiftes til at læne os tilbage. For ikke alle kan have skulderne ved siden af hinanden samtidig.

Vi er nogle, der har fået et enkelt glas i går. Og er lidt trætte. Men Jørgen har travlt. Han skal høre, hvad vi vil med livet. Og sådan i den dur. Så det fortæller vi. Eller forsøger.

Selv har Jørgen lejet sin lejlighed ud og skal bo i VW’en. Der er både køleskab og vask. Og så skal han ellers bare køre rundt. Med bare fødder, bedekæde i vinduet og Pink Floyd i anlægget. Nøjagtig som nu.

Måske tale lidt om girafsprog. Som vi også gør.

Jørgen og hans kammera er på vej til Trend. De skal til soldans. Jørgen er nemlig meget interesseret i primitive folkeslag og kulturer.

Det er ikke soldans, sådan helt som indianerne gjorde det. Men der er et stor birketræ i midten, og så danser man tre kvarter hver time, hvor man kaster sig ind mod birketræet. Man bliver helt udmattet, for man faster også indtil solnedgang. Og så er der gilde. Det handler om at få ny energi.

Det er der, Jørgen og kammeraten har mødt hinanden. Der kommer 80-90 mennesker.

Jeg har lyst til at tage med og sidde i et træ og kigge. Men det kan jeg ikke. Jeg har andre planer.

Vi stopper inden færgen og får en is. Jørgen giver.

Da vi kører ud fra færgen, skal min ene sidemand, Aage på 37, give et nummer. Han er pædagogmedhjælper og musiker. Åbenbart også lidt kendt, viser det sig. Med bandet Yellowish. Aage spiller og synger på livet løs inde i den røde VW. Så meget, at vi kører forbi ham, der skal hente mig ved færgen.

0 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *