Viagra

gomore #4

lørdag, november 30, 2013 0 0

Pigen ved siden af mig skulle til San Diego. På udveksling. Det lød rart. Jeg kunne kun fortælle overfladiske anekdote fra forårets USA-tur, hvor jeg var i LA, men ikke spor i San Diego. Kunne til gengæld fortælle en frygtelig masse om legater. Som viste sig kun at være til folk på kandidaten. Undskyld. Og kunne, som altid, referere til en masse blogs.

Ham på forsædet har jeg glemt. Lidt. Han var vist blevet fyret fra sin job på en margarinefabrik. Det lyder som om, jeg har læst en Ander And-blad, men tror faktisk, det er rigtigt. Det var ikke så spændende. Og jo også lidt synd for passagersædet.

Føreren var en frygtelig rar Åse. Og hun var sygeplejerske. På en boreplatform. Jeg var straks meget interesseret. Det er dragende på den der måde, hvor jeg stadig forestiller mig boreplatformen som en gigantisk betonkoral ude i havet, hvor nogen arbejder, hvis de ikke flader ud over kanten eller går i stykker af noget olieboring. Sådan var det vist også lidt. Hun fortalte om bakterieepidemier, maste fingre, forskellen i sikkerhedsvurdering, alt efter om man limede eller syede, og dettes betydning for at vinde næste udbud, om broer på tværs og helikopter på arbejde og om at være eneste kvinde og den evindelige støj og det fantastiske mad og om at bo i containere og undervise i hygiejne og sikkerhed.

Jeg spurgte, om jeg ikke måtte komme med. Og skrive en historie. Fra et lukket samfund i havet. På  alt andet end øde ø-måden.  Det måtte jeg gerne. Men man skulle have et kursus til 16.000 kr., hvor man blandt andet skulle præstere at gøre sig fri af selen og trykke vinduet ud i en simuleret druknesituation.

Det havde margarinemanden. Overraskende nok.

Jeg vil stadig gerne. Mærsk, are you listening?

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *