Viagra

googling #24

fredag, juli 3, 2020 2 1

Hvordan ruller man friske forårsruller
Ja, hvordan fanden gør man det? De bliver så klammo-slatne og ligner et lille kyllingefoster.

Ibolihwiden
Held og lykke, autocorrect,med den friskfyrstastning. Skulle i øvrigt være “boligsiden”.

Rygfras i blød baby
Ha! Det lyder som noget helt andet. En svømmedisciplin eller sjælden lidelse. Det handler om at lægge rugfra i blød, så en med to tænder kan tygge hundekiksene.

Vi har sejret ad helvede til
Vi er begyndt at gense Borgen efter meldingen om en ny sæson. Alle afsnit starter med mere eller mindre (mest mere) tacky citater, og jeg skulle lige se, hvornår og hvordan det egentlig var med det kendte citat (recap: Thomas Nielsen, LO-formand i afslutningstale 1982, med tanke på hans resultater som formand – bla. sygedagepenge og udvidet tillidsmandsssystem).

Slet facebookprofil
Ej, men seriøst. Jeg er jo blevet min mor. Eller altså – undskyld mor, men I ved. Jeg kom helt alvorligt til at oprette en ekstra Facebookprofil, da jeg ville have en gratis juice hos Joe and the Juice (måske en slags karma?!). Arhmen, hvad fanden!? Godt jeg ikke er i en branche, der er ved at transformere sig til den digitale verden. Med løg på.

Justitsminister
Well. Er på barsel. Hjerne fungerer ikke.

Faskine
Det er (mange flere end) en stor forskel på mig og min mand. Når nogen – som var tilfældet for nylig – står og forklarer noget om et system, hvor noget ledes ud i en faskine, så nikker jeg bare og siger “aha, ja, aha” og tænker “jeg googler det lige bagefter”. Min mand spørger “hvad fanden er det?”

Sommerfugl fjender
Jamen, der dukker bare nogle spørgsmål op, når man sidder og se nogle af alle de (fremragende) naturprogrammer, DR pt. disker op med.

Læste du ikke den sidste googlingsrunde?

2 Comments
 • Tine
  juli 4, 2020

  Jeg har lige googlet faskine. Og ville også selv have nikket og googlet senere.

  • Omveje
   juli 4, 2020

   Haha, fantastisk – vi er flere!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *