Viagra

Hvad sker der for…

mandag, marts 7, 2016 3 0

IMG_9408

det der med, at der hele tiden er marcipanbunde i flødebollerne nu? Jeg vil bare have min kiksebund. Uanset om det er Summerbird-flødeboller på en bund af guldstøv spundet af en sagnalf fra Atlantis, eller det er Negerkys (okay, okay, det hedder de trods alt ikke mere) fra Faktas ‘det her er for længst blevet for gammel’-bunke.

at folks hyperkorrektion er gået så meget amok, at de er begyndt at sige ‘jegs’? Jeg læste om det den anden dag, og nu registrerede jeg så den første, der direkte i mit face sagde “Peter og jegs…”. Arhmen. I can’t even. For helve’.

at man i en alder af 32 stadig kan blive så teenagesur eller -frustreret, om man vil, at man bare hyler. Over noget sport.

 

3 Comments
 • Julie
  marts 8, 2016

  Nu vi snakker om Negerkys, passedere jeg seriøst en dame, som talte højt og ublu på klingende jysk om Negerboller på chokoladefestivalen i forrige weekend. Det var så politisk ukorrekt, at jeg var ved at kløjs i chokoladen af grin.

  • Julie
   marts 8, 2016

   *passerede

  • Omveje
   marts 9, 2016

   Haha, havde det ikke været en dame, kunne det have været min far. Fantastisk med lidt politisk ukorrekthed – især efter hele Pyrus-flødebolle-skandalen!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *