Viagra

hvad vi har talt om for nylig

søndag, februar 21, 2016 0 0

IMG_9717

Hvor nederen det egentlig er ikke at få arbejdets ferielegat, men hvor endnu mere nederen det er, at der bliver lavet en Miss Universe på en, så oplæseren starter med at råbe ens navn op, og man når at se den øde palmeø og den store daiquiri (eller byskiltet til Harzen måske nærmere for det beløb, der er tale om) i få sekunder, før oplæseren altså indser, han har lavet en fejl, og det er ens kollega, der skal have ferielegat. Farvel ø, farvel drink.

Hvordan ferier altid får ens personlighed til at flosse i kanterne på en måde, så man bliver i tvivl om, hvem man egentlig er. På en eller anden måde får man altid overbevist sig selv om efter en tur under fremmede himmelstrøg, at man jo rent faktisk er sådan en, der går med hat. Og kæmpe store perlekæder. Eller at de der japanske fiskerbukser faktisk er både behagelige og flotte. Det er bare løgn det hele, når man kommer hjem igen.

Hvordan vine smager forskelligt, afhængig af hvad du spiser. Eller vi prøvede i hvert fald at snakke om det. Indtil jeg bare begyndte at pøledrikke og konstaterede, jeg egentlig bare helst ville have den, der røg lettest ned. Med eller uden mad.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *