Viagra

hverdag hver dag

tirsdag, juni 7, 2016 5 0

288966_2159410418323_2488780_o

Jeg er her stadigvæk. På en eller anden måde. For hverdagen banker jo på. Og det er faktisk det, der er allersværest. Det der med, at alting bare fortsætter fuldstændig upåvirket. At det bare var et kort ophold i nogens tilværelse, hvor de for et øjeblik konstaterede nyhedsværdien i, at nogens far forsvandt. For derefter at glemme det igen.

Andre folk er stadig skidesure på DSB, glæder sig til grillhygge i weekenden og husker at skrive “Hvor ser det lækkert ud” til andre menneskers nye terrasse på Facebook. Jeg skal stadigvæk huske at handle skyr i Brugsen, tage stilling til, om jeg vil til sommerfest på arbejde og huske at hente en pakke på posthuset.

Sådan er det, og det er der jo ikke noget i vejen med. Bortset fra at det virker uendeligt forkert for den, hvor alt inden i en er gået i stå og aldrig bliver det samme. Hvor man inden i er bange for alt det, der lige om lidt kun er minder, og alt det, man ikke skal opleve igen eller dele, men kun savne.

Hverdagen er helt rigtig. Og helt forkert.

Men jeg er her stadig. Padler forsigtigt i overfladen af noget, der er en hverdag. Med sin egen skygger, huller og lange stræk. Det er ok. Det bliver ok igen. Bare ikke det samme.

5 Comments
 • Tina
  juni 8, 2016

  Kæmpe kram til dig!

 • Stine
  juni 11, 2016

  Dit tab berører mig. Jeg kender sorgen – alt for godt. Ville ønske det stadig var moderne at gå med sørgebind… For sjælen har brug for det… i al hverdagen og vores tilsyneladende über lykkelige land…

 • Carportognoia
  juni 12, 2016

  Vi er glade for, at du er her stadig væk. Også selvom alting føles surrealistisk.

 • Tine
  juni 15, 2016

  Jeg kender det alt for godt. Jeg mistede min mor for snart fire år siden, og det er stadig svært ind i mellem. Men det meste af tiden kan jeg mindes med glæde, og selvom det er sindssygt at der pludselig er gået så lang tid, er det blevet nemmere at forholde sig til. Jeg er glad for at du stadig er her, og selvom det måske er mærkeligt at sige, skriver du så fint om din sorg.

 • Omveje
  juni 15, 2016

  Tak for jeres søde beskeder. De varmer.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *