Viagra

it’s Bwaak Fwiiiway

fredag, november 25, 2016 2 0

blkfrd

Jeg magter det ikke. Ikke fordi jeg er imod amerikanisering. Heller ikke fordi jeg er imod overforbrug. Men fordi jeg ikke kan styre alle de ting, man lige pludselig kan få med procenter. Så føles det jo pludseligt ikke så legitimt at shoppe længere – altså det er lidt sværere at lave den der “jamen, det er jo helt unikt, at det er på tilbud lige nu, og det kommer sikkert aldrig igen”. Og jeg kommer også bare til at ville have alt for meget. Og bliver alt for bange for at gå glip af noget. Og så kan jeg faktisk ikke lige overskue alle tilbuddene. Og så synes jeg faktisk også, at 20-30 procent er for fesent til Bwaak Fwiiiway. Og så fordi jeg lige har bestilt en ordre fra ASOS…og åbenlyst ikke har formået at bruge hjernen. Og så er Acne i øvrigt som sædvanlig nogle røvhuller, der leger Schweiz og ikke vil være med. Og man kan bare ikke rigtig gøre noget ved det.

Nå. Men. Måske. Hvis det ikke var, at jeg lige havde købt et jakkesæt fra Ganni (som jeg jo så kunne have fået endnu mere rabat på nu!). Og en frakke fra nué notes. Nårh ja, og en strik fra Lovechild. Så. Havde jeg nok overvejet:

 1. En niiice strik fra Wood Wood. 20 % (fesent!) på Andpants. Er også på Boozt i pixistørrelse.
 2. Jeg ville sådan ønske, at den her skjorte fra Samsøe Samsøe var mere slimfit og lidt kortere. For den er virkelig fin.
 3. Den her fra Ganni har jeg faktisk. Og er skideglad for den. 30 % hos YouHeShe.
 4. Ruskindsbørge fra Asos. Også småfesne 20%.
 5. Den her sofa. Velour, velour, mere velour. Fra Formel A.

PS. Had ikke på fotocollagen. Den stinker. Men you get the picture.

2 Comments
 • Jens
  november 25, 2016

  Staves det ikke Bwaaaaaak Fwoooooooooyyyyyyyydayyyyy?

  • Omveje
   november 30, 2016

   Jo sgu for fa’n…..

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *