Viagra

jeg, en sneakersidiot

torsdag, september 28, 2017 4 0

Jeg købte lyserøde Gazelle. Jeg brugte dem. Efter tre gange er de grå og grimme og med stride ruskindsbørster.

Jeg købte grønne Gazelle. Efter et halvt år ligner de noget, der hører til i en håndboldhal.

Jeg købte svindedyre mintfarvede Acne. Jeg fik at vide, jeg skulle tage gummistøvler på til teamworkdag. Men ha, jeg kendte da godt location, og en smule regnvådt græs skulle ikke hindre mig i at at være tjekket. Men det skulle til gengæld ti cm mudder og øspisregn. Jeg har nu skjoldede, udtrådte, mudder-i-syninger befængte (stadig svindyre) Acne.

Jeg købte hvide Tiger of Sweden. Jeg manglede virkelig et par hvide. Det er de ikke længere. De er fire måneder gamle, udtrådte og fyldt med slidmærker og pletter.

Jeg købte nye Arkk Cophagen. Igen i hvide. For jeg manglede virkelig. Jeg jokede på arbejde med, at de kun ville holde to dage. Efter to dage var de med i hundeparken, og en hund gik henover dem firs tusind gange. Jeg skyndte mig hjem og kunne ikke finde sneakersrens. Jeg brugte en grydesvamp. Nu er de mintgrønne af grydesvampen.

Jeg, en sneakersidiot.

4 Comments
 • Venterpaavin
  september 28, 2017

  Jeg ejer kun sneakers – som engang var dyre smukke sneakers. Nu ligner de fleste noget der er løgn. Bilder mig selv ind at det er en god anledning til at købe flere.

  – K

  • Omveje
   oktober 4, 2017

   God pointe!

 • Tine
  september 28, 2017

  Åh, jeg kender det. Har også sneakers i mint, sart lyseblå og rosa, og har haft dem alle på i uhensigtsmæssige situationer. Selvom jeg ejer ganske pæne støvler. Men ja, som Kit siger, er det en god anledning til at købe flere.

  • Omveje
   oktober 4, 2017

   Jeg kan lide tankegangen!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *