Viagra

Jeg er sgu ret vild med, når #1

lørdag, januar 17, 2015 0 0

10498282_761142063968474_3694768084957830225_o

folk lykkedes med deres projekter. I går fik jeg Boligmagasinet ind ad døren, og i det lå et postkort fra I love my type. Og så tænker jeg på, at det faktisk ikke er ret lang siden, at Kathrine, som står bag ILMT, og jeg sad på Taxa, hvor hun forsigtigt og lidt forlegent præsenterede mig for sin idé, og vi snakkede om, om det mon var salgbart.

man udhuler et franskbrød og stopper det med flødeboller. Hvad er der blevet af det? Kan vi finde en eller anden form for madreligion, der prædiker det hver lørdag?

at jeg fandt på at lave en ”vennecollage” til min mor. Mødre (og fædre) får uendeligt meget skældud, fordi de ikke altid kan huske forskel på Nanna, Emma, Maria B, Maria J, hende fra Indien, Kristine og Kristina. De kan ikke ikke altid huske, hvem det var, der lige havde fået den der gadehund fra Kreta, der viste sig at være en rotte, hvem der fik job hos Godik Toiletter, og hvem det var, der havde eksperimenteret med bevidsthedsudvidende stoffer på Gotland.
Så jeg har lavet en lille collage med billeder af dem, der omtales mest med navn, job, og hvor jeg kender dem fra. It works.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *