Viagra

jeg undrer mig over

onsdag, april 8, 2015 4 0

Skærmbillede 2015-04-07 kl. 23.45.21

…hvorfor sandwichbiksene altid sælger sandwich med laks og pesto og sandwich med chicken/bacon? Altså hvorfor er det ene på dansk og det andet på engelsk?

…hvorfor nogen i hele verden kan finde på at sige “vi har født”? Altså jeg er med på, at “vi” skal være forældre, men jeg er ikke med på, at “vi” er gravide, og jeg er slet ikke med på, at “vi” fødte.

…at det tog mig ti minutter, inden jeg fattede, at der ikke var noget galt med min cykel, men at det var mine pedaler, der stødte ind i støttefoden, hver gang jeg drejede rundt.

4 Comments
 • Skalotteløg
  april 8, 2015

  Graviditet og fødsel er i den grad en holdsport. Jeg havde ikke klaret den uden min mand. Helt bogstaveligt talt, for jeg kunne ikke bevæge mig for bækkenløsning. Rent fysiologisk er manden jo også halvdelen af en graviditet. Og så føles det også meget rart at sige “vi”, fordi man minder hjernen om, at man ikke er alene om ansvaret. Men forstår godt, hvad du mener ;)

  • Omveje
   april 8, 2015

   Forstår sgu også godt, hvad du mener. Men du ved…nogle gange bliver det bare lidt…især for os irriterende barnløse bedrevidende typer :-)

   • Skalotteløg
    april 9, 2015

    Det er også helt okay. Forstår det, jeg sværger! Var selv den type helt indtil jeg fødte… Så sker der med selv den mest børnekyniske (altså min) hjerne… Bær over med os og vid, at det kan ske for selv den bedste :D

    • Omveje
     april 13, 2015

     Det lyder fandeme farligt :-)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *