Viagra

jeg var til guns ‘n’ roses og…

torsdag, juni 29, 2017 0 0

…jeg har sjældent set så mange mænd i 45+-alderen i sort tøj og med jysk dialekt. Ikke engang til Metallica.

…jeg må bare sige, at Axl Rose virkelig ikke er et menneske, der ældes med ynde.

…jeg tænkte, at han har så tyndt hår, så hvide tænder og så meget botox, at han kommer til at ligne den trans, jeg engang mødte i g-streng på en benzinstation i Australien.

…jeg brugte faktisk to tredjedele af koncerten på bare at stirre på Axl og prøve at finde det der teenageidolplakatbillede frem på nethinden.

…jeg overvejede, om Slash’ hår mon sidder fast på hatten, og han bare går helt anonymt rundt i gaderne.

…jeg konstaterer, at Parkens lyd stadig stinker.

…jeg kan ikke magte mænd, der sidder på rækken bag en og beder en om sætte sig ned i det sekund, man rejser sig for at huje, når bandet går på.

…jeg kan i det hele taget ikke rigtig magte det der med siddepladser.

…jeg synes ikke, koncerter er helt lige så sjove, når man ikke må ryge.

…jeg elskede, at Slash stadig var for vild, at Axl stadig kunne skrige som en vanvittig, og at det bare rigtig tit var superlækkert.

…jeg var mindre begejstret for de dele, der mindede om både Eurovision, en tv-serie-intro (PanterTanter?) og en koncert med Village People.

…jeg synes, det er cool nok med kostumeskift, men det bliver lidt mærkeligt, når en rock ‘n’ roll-type skal skifte sin bind-om-livet-skjorte fire gange.

…jeg mener generelt, det er en dårlig idé, når rockbands skal synge stille, smertelige sange. Især når de (som regel) sætter bassisten eller guitaristen til det.

…jeg ved ikke helt, hvor rock ‘n’ roll det er at have Converse på. Slash I’m looking at you. Og Duff McKagan også dig. Slet ikke med glitter, blev der sagt!

…jeg synes heller ikke helt, at Minnie Mouse-t-shirt er særlig rock ‘n’ roll. Uanset hvor Deadmau5-Minnie-gone-wrong det så er. Tag noget sort lædervest på, tak. Eller noget andet slut 80’er-agtig.

…jeg er lidt en sucker for tributes og covers, og når der både er Bob Dylan, Wings, Soundgarden, AC/DC, Pinkfloyd og The Who med, så er der slet ingen klager.

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *