Viagra

konsumeret af en skireporter

mandag, december 30, 2013 3 0

Jeg har hele tiden tænkt, det var åndssvagt, at bloggere sagde undskyld for manglende indlæg. Er der ikke indlæg, er der jo bare ikke noget at læse. Og så må man vente på det næste. Så det gider jeg ikke. Jo, jo, jeg forstår godt, at det er sjovere med regelmæssige opdateringer, men jeg magter ikke selv folk, der “kigger ind” og lige “siger undskyld, men lige har travlt med at spise noget/skulle noget/tænke noget”. Og ofte opdager jeg altså ikke selv, at folk ikke har smidt indlæg ud i lang tid, for jeg følger jo ikke bare én blog. Nå. Nok. Om. Det. Inden det bliver en ikke-undskyldning.

Jeg har egentlig masser af noter på min indlægshuskeliste. Der står blandt andet “the cool people”, “købetrang”, “loyalitet”, “ham der ekspedienten”, “haglgevær” og “det der med at ville være spontan”. Så I kan jo bare selv forestille jer nogle indlæg ud fra det, ikke? Nej, løgn. De kommer. På et tidspunkt.

Men sagen er jo, at jeg pt. blogger for nogen. Ovre på www.skireporteren.dk. Og det trækker sgu lidt tænder ud at få styr på alt teknik, oplade fem aggregater, uploade ad to omgange fra lige så mange, transportere mig selv rundt, holde kontakt, holde aftaler og få ting til at lykkedes. For ikke at nævne både at være informativ, rimelig og også sjov. Svært med svært på. Og  sjov på. En masse.
Men jeg er ved at løbe det hele i gang, så det er lige der fokus findes i øjeblikket. Bortset fra lige nu, hvor det mest er på selvmedlidenhed og sygdom. På alpemåden. Jeg har prøvet at slå det ned med 12 timer søvn, en sæson af Homeland og en appelsin.

Jeg har hørt, at ét indlæg om året, der gik, er the shit. Så mon ikke jeg laver det på et tidspunkt. Og også noget om loyalitet og spontanitet og haglgeværet Nelson.

I mellemtiden kan man muntre sig lidt med videoen, der skaffede mig jobbet som skireporter.

3 Comments
 • Kristine
  januar 3, 2014

  Hej, følger ivrigt med på skireporteren, super fine reportager :) Var selv i Alpe og Tignes sidste år, så superfedt med et gensyn. Nu går turen snart til Canazei i uge fem, og så en lille ekstra tur senere på sæsonen, wuhu. :)

  Har dog lige et par kommentarer til skireportersiden, og den ene er, at man kun kan kommentere med fb profil, så derfor får du kommentaren her i stedet for på skireporteren.dk. Os uden fb profil er så afskåret fra at kommentere. En anden ting er, at hvis man følger via reader vises kun en lille del af indlægget. Kunne være super hvis du og/eller Danski kunne ændre dette :)

  Fortsat go’ fornøjelse i sneen, det må da være drømmejobbet :)

  • Omveje
   januar 3, 2014

   Hej Kristine

   Dejligt at høre. Kom endelig med feedback, for jeg prøver mig jo lidt frem, og det er svært at rumme alle de mange gode aspekter af skitur!

   Og tusind tak for heads up – de ryger straks videre!

   Hvor skal du hen senere? Måske et sted, jeg skal hen?
   Canazei ligger først senere på sæsonen for mig, men er spændt på det.

   Og ja, jeg klager ikke!

 • Kristine
  januar 4, 2014

  Det er ikke afgjort helt endnu, men det kunne godt blive Avoriaz. Dejligt sted :)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *