Viagra

LAN-party, kvaliæde og trætning

torsdag, marts 3, 2016 2 0

IMG_9402

Lige nu er jeg for træt til at finde på noget sjovt eller interessant. Min kæreste holder en eller anden form for LAN-party (det må jeg ikke kalde det) i stuen (jeg har ikke tjekket for Ostepops og cola light), og jeg har buret mig inde med Say yes to the dress, The Blacklist, kvaliæde (…pizza) og flødekarameller. Og en dyne. Efter en ti-timers-arbejdsdag, hvoraf de første syv gik med et kursus i webjournalistik. Et af de der, hvor man får det samme at vide, som man gjorde for otte år siden på DJH. Nuvel, det kan da godt være, man har glemt at have fokus på det midt imellem deadlines, lagersalg og velskænkede fadøl. Men jeg duer bare ikke ret meget til den slags langtrukne foredrag med åbenlyse pointer, spørgsmål ud til forsamlingen og gruppearbejde. Heller ikke selv om der var kage.

Så nu er jeg bare en træt type. Der tænker på, hvordan folk med børn må have det, når jeg egentlig synes, at min egen hverdag alene kræver sin egen personlige tilrettelægger. Og tænker på, hvordan rigtig rige og berømte mon sover. Og om det egentlig er fedt i længden at få folk til at ordne alt det trivielle i hverdagen. Jeg ved det ikke. Lige nu tager jeg imod tilbuddet, hvis det er.

2 Comments
 • karoline
  marts 6, 2016

  Ved vi læsere egentlig godt, hvem du er?

  • Omveje
   marts 6, 2016

   You tell me :-) Haha, ej, jamen nej, jeg skilter nok ikke ligefrem med det, men det er heller ikke nogen hemmelighed som sådan…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *