Viagra

louisAlot

torsdag, september 5, 2013 0 0

Jeg har tænkt på, at det egentlig er ret komisk, at man, når man starter #selvstændigsaga, faktisk i sig selv har brug for flere udgaver af sig selv. Altså hvornår har man ikke det, men sådan virkelig. Kunne godt bruge sådan en smølfeproces, hvor der kom flere udgaver af mig. Og det mest kukoo er, at de fleste udgaver skulle lave det, jeg jo egentlig selv beskæftiger mig med. Hej metaskizoparallelverden, godt at se dig. Igen.

WebLouise: Giver sig selv. Fiks min hjemmeside, seo-optimer, fiks alt teknisk generelt.

SocialMedieLouise: Sørg for at opdatere Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, Fancy og også gerne LinkedIn. Følg eventuelt lige op på andre som Vine, Storify og ja, noget med blog. Sørg for, at alle historier er sevlstændige eller perfekt versionerede. Og ja, relevante, fremme på beatet inden for min genre. Og vær først med alting. Og giv mig resume af, hvad de andre siger.

PRogPresseLouise: Promover mig for helvede. Helt vildt.

SalgsLouise: Sælg mig for helvede. Helt vildt.

NetværksLouise: Netværk for helvede. Helt vildt.

GrafikerLouise: Skab mig en komplet spot-on idenitet omkring mit brand. Nårh ja, og skab lige det også.

RevisorLouise: Gør A L T.

SekretærLouise: Hold styr på min kalender, og sørg lige for noget effektiv arbejdstid. Det skal gerne være ligeligt fordelt på pengetjenende aktiviteter (eller de må faktisk gerne fylde en del – eller bare fusionere med vil-gerne-aktiviteter) og idéer som skriv en bog, lav en app, gør et pitch og møder med folk – som så igen kan fordeles på dem, der bliver til noget, dem, der ikke gør, og dem, der måske-agtigt gør. Og så hold lige styr på alle de andre Louise.

Og når vi så er ved det, kunne jeg da også godt bruge:

BeverlyLouise: Som har tid til at se Beverly om eftermiddagen. Igen. Igen.

MadLouise: Som køber ind og skruer en perfekt, lækker og lowcarb diæt sammen.

DoodleLouise: Lige nu virker det som om, der går en del tid med den slags.

ShoppeLouise: Helst ind, der shopper væsentligt mindre, men måske mere fornuftigt end RigtigLouise. Vigtigt, at jeg absolut ingen magt har over den her Louise.

LøbeLouise: Fedt, hvis jeg kunne sidde og æde LionBar, mens LøbeLouise giver den gas.

OrdnAltDetPraktiskeIØvrigtLouise: Ja.

Alternativt et kæmpe boom i forretningen, der gør, at jeg bare kan ansætte almindelige mennesker frem for creepy små kloner…som faktisk er lidt forstyrrende nu at have forestillet sig…

Og nu har VasketøjsLouise og ApoteksLouise faktisk en date.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *