Viagra

Lyserøde bolde og no-metal-policy

søndag, oktober 14, 2012 2 0

Ude og spille fodbold i dag. I fucking øsregnvejr. Lige til at toppe den allerede etablerede rød cecil-hoste. Nå, men det var faktisk fint. Så nok om brok. Og andre rim.

Som altid undrede jeg mig over det samme. (Advarsel: Fra nu er dt ren lilla ble og røde strømper).
En af de ting, som jeg egentlig kan blive harm over, men som hverken kan skabe overskrifter i Ekstra Bladet, fange interesse i et læserbrev eller bare blive taget seriøst af for eksempel DBU.
Det er det for marginalt og så-skulle-du-nok-have-tænkt-på-det-noget-før-ja-før-du-gjorde-noget-så-dumt-agtigt til.
Lidt som at det er ens eget skyld, hvis man ikke får et job, hvis man har en synlig tatovering. Eller et smykke i tungen. Så hvorfor skulle vi tale om det. Sådan er det jo. Det er meget anderledes end at have hul mellem fortænderne eller gå i flerfarvet tøj. For lige præcis smykker på bestemte steder og blæk under huden gør dig til et dårligere og mindre talentfuldt menneske. Ja, det gør.
Ja, ja, det er en kulturskabt opfattelse, men dem skal vi helst stemme i og ikke forsøge at ændre. Nej, kulturen går sin gang. Ja.

Nå, en smule ud af tangent. Helt uden sarkasme eller bitterhed. Det ligger jo slet ikke til mig.
Men altså for det første forstår jeg ikke, man kan lave så utidssvarende – og til dels diskriminerende – en regel som at forbyde alle smykker. Og tape er ikke nok. Nej, de skal ud. Hvilket jo er meget 2012 med piercinger, der reelt ikke kan tages ud. Gammeldags, krakilsk, diskriminerende og ikke særlig venligt over for det køn, man faktisk gerne vil have til at dyrke sporten. Og hvorfor er mit næste spørgsmål? Hvem i alverden er det, den kan skade? Som Christian Poulsen hårbånd ikke kan skade? Eller Peter Cechs hjelm eller Edgar Davids briller?

For det andet så er det ideen om, at piger kan få lov at spille med en lyserød ($€#%!) letvægtsbold. Now don’t even get me started…

2 Comments
 • Irina Vasilieva
  oktober 20, 2012

  I have to say, while looking through hundreds of blogs daily, the theme of this blog is different (for all the proper reasons). If you do not mind me asking, what’s the name of this theme or would it be a especially designed affair? It’s significantly better compared to the themes I use for some of my blogs.

  • omveje
   november 1, 2012

   Hi
   Thanx. The theme is called Pilcrow.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *