Viagra

ring nu bare

mandag, august 25, 2014 4 0

IMG_1154

Det er ret absurd. Jeg hader virkelig at ringe til folk.

Det er ikke skidesmart. Når man leger journalist.

Da jeg var yngre, var det alting. Tandlæge, restaurant, veninder. Alt.

Den slags er bedre nu. Men jeg vælger stadig tandlæger, læger og frisører med online booking.

Men nu er det værste at ringe, fordi det er dig, der ønsker noget. Du skal have, ikke give. Jeg har aldrig rigtig fundet ud af, hvorfor jeg egentlig har det sådan. Det er noget med, at situationen kan blive pinlig eller ydmygende, tror jeg. Men det gør de jo bare utroligt sjældent, fordi folk generelt ikke er psykopater. Alligevel sidder det ligesom i mig, at der potentiale for noget ikke-rart.

Måske er det i virkeligheden det samme som hver eneste morgen, hvor jeg er sikker på, jeg ikke overlever at skulle stå op, og at jeg aldrig vågner rigtigt, og at der ikker er noget i verden, jeg hellere vil end at sove, og at livet kan vente til i morgen.

Eller når man skal ud og træne. Jeg er altid helt sikker på, at jeg slet ikke magter det og aldrig bliver frisk eller får det godt igen. Og hver gang cykler jeg glad hjem med fornyet energi. For at gøre det samme dagen efter (LØGN – træner jo ikke hver dag, men you get the picture).

Nå, det var det telefonopkald.

4 Comments
 • Carportognoia
  august 26, 2014

  Hov, har du det OGSÅ sådan?! Når du finder en kur, må du sige til.

  • Omveje
   august 26, 2014

   Oh yes og har altid haft. Bliver ikke bedre. Men jeg talte på et tidspunkt med en coach, der sagde, jeg skulle sætte et flag i potteplante, hver gang jeg havde overstået et. Og når jeg så havde xx flag, måtte jeg xx. Det gør jeg så nu. Bortset fra at potteplanten er et Word-dokument.

 • Kraniet!
  august 31, 2014

  Jeg har det helt lige sådan.. skylder skylden på de par måneder jeg var ansat hos TDC-kundeservice og brugte et par timer hver vagt på at blive råbt at/skældt ud/kaldt abe (og andre mindre flatterende ting)/stønnet af (yes, de var der også)..
  Mener jeg engang har læst noget med, at det er et træk mange introverte render rundt med. Dog uden at være ekstremt introvert-kan-kun-tale-med-mine-planter-og-30-katte-agtig.
  Min løsning so far (da mit job idag også kræver en del opkald) er at fokusere på det positive i hvert opkald. Fejre det som den sejr det er. Og så næste opkald er det lidt lettere at hive de positive oplevelser frem.. siger jeg til mig selv.

  • Omveje
   august 31, 2014

   Godt tip. Måske skulle man endda skrive dem ned. Men godt at vide, vi er flere i klubben.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *