Viagra

shit mand, jeg kan ikke styre…

mandag, november 7, 2016 4 0

giphy

udvalget af julekalendere i år. Jeg er sådan en, der altid har haft adskillige julekalendere. En derhjemme om morgenen (eller to), en på skolen, en på rideskolen, en til om aftenen osv. Den stil har jeg fortsat som voksen: Mindst to om morgenen, mindst en på arbejde og mindst en plus en skrabekalender om aftenen. Og så 12-16 kalendergaver naturligvis.

Og det har sgu da kun været optur at blive ældre, hvor der kom bedre julekalendere end tyskerpalminudgaven (som nu også er fortræffelig – elsker halvdårlig mælkechokolade), som man så også havde råd til. Så de sidste par år har jeg dyrket både Toms, M&M’s, lakridspiber og Kinder.

Den anden dag var jeg så i Føtteren på Fisketorvet. Er du sindssyg altså. Det var heaven. Og også lidt hell. De har jo ALT. Det er jo gået amok. Eller AF MOK, som vi plejer at sige mine damer og jeg, når vi selv synes, vi er rigtig sjove.

Frit fra hukommelsen kunne man få – ud over almindelige tyskerkalendere:

Øko-Rasmus Klump

M&M’s

Toms

Milka

Smarties

Celebrations

Perto lakridschokoladekalender

Lactosefri chokoladejulekalender

Easis (som før hed Isis) kalorielet chokoladejulekalender

Chili-Klaus-chokoladejulekalender

Lakridspiber

En oldschool mikset kalender med Kex, Shake, Jenka, Maoam, guldmønter osv.

Läkerol

Jellybeans

Haribo

Cloetta skum

Og minimum ti andre, jeg har glemt.

Jeg ved slet ikke, hvordan jeg skal indsnævre feltet i år. Altså Kinder er jo et must. Smarties er fandeme også fristende. Lakridspiberne blev lidt kedelige i længden sidste år, men skum kunne til gengæld være en spændende dark horse.

The plot thickens.

 

 

4 Comments
 • Maja
  november 7, 2016

  Det her indlæg er everything!

  Jeg har i mange år fået tillusket mig en kalender af min mor, men nu er hun fandenedeme begyndt, at sige at “jeg er blevet for gammel’, som om, jeg ikke synes det var nederen nok, at blive ældre, men nu forsvinder chokoladejulekalendrene sgu også!

  P.s. jeg er 25 år og går tydeligvis for meget op i det, men synes bare ikke det er det samme, at jeg selv pludseligt skal ud og købe julekalender. Ja, hard knock life.

  • Omveje
   november 7, 2016

   Nej, nej, nej. Chokoladekalendere stopper aldrig. Jeg har ofte overvejet at hamstre til resten af året. Det er jo så meget lettere at komme op i december! Men man skal ikke være for fin til at købe dem selv – det er hurtigt glemt, at det er lidt sølle :-)

 • A+K/VenterPaaVinBlog
  november 7, 2016

  Øj hvor hyggeligt. Vi er så tilgengæld kalenderpakke-tosset i vores familie – vores mor har alle år lavet til os tre søstre samt far (hvor vi får pakker hver anden dag + 23.-24.) og storesøster K, laver så til mor.
  Og så har vi en fælles imessage-sms-tråd, hvor vi skriver i hver dag og viser hvad “nissen” har givet os. Det er så lamt, hyggeligt og sjovt :D Især fordi K og jeg også giver vores kærester. Så er der flere med i galskabs-festen.
  Hvad angår kalendere, har vi altid fået dem med billig lys mælkechokolade, men megetmeeeeget nøje udvalgt motiv mæssigt at vores far, til hver enkelt af os. At ingen rigtig kan lide chokoladen deri, overser vi elegant, og lader dem stå fremme og pynte hele måneden :D

  – A

  • Omveje
   november 7, 2016

   Ej, det lyder skidehyggeligt. Her er kalendergaverne også i høj kurs. Vi tre søskende har altid fået otte kalender gaver hver – også nu hvor mine søskende er over 40. Og for ti år siden begyndte min søster og jeg at give min mor tilbage også. Det er totalt gaveorgie. På den fede måde. Ja, og så giver vi i øvrigt også allesammen gaver til hinanden Lillejuleaften.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *