Viagra

Siden sidst har jeg …

fredag, juni 15, 2018 2 0

… købt en sportsvogn. Intet mindre. En vaskeægte MG i den flotteste blå. Vi har altid været enige om, at vores første bil skulle være upraktisk og fed. Så velkommen til Søren Pind (blå og højrestyret), som har lidt med bremserne, hvor vinduet først kan repareres om fem måneder på grund af reservedele, hvor der bliver herre varmt i sæderne, hvor der kun er fire gear, men til gengæld en overdrive-knap, når man skal køre ræddi hurtigt (altså 80 km/t), hvor man kun kan være to i, der kører omkring otte km på literen, der helst skal stå i p-hus, der koster en formue … og som bare er helt helt perfekt.

… åbnet en udstilling med eksperimenterende design på Munkeruphus ved Dronningmølle, som jeg har været med til at sætte op. Tag lige at tage op og se den. Ud over nogle vanvittigt seje værker er det et fantastisk sted som taget ud af en tidslomme … og man kan bade.

 

… været i Normandiet på tre en halv dages-pinsetur og lært mere end nogensinde om Ardenneroffensiven og D-dag på Omaha Beach, drukket Aperol, røget tusind cigaretter, blæst igennem Belgien og Frankrig med små flaskeøl og Junior Mints i køleboksen, overnattet på det meget flotte Kyriad Hotel, der både havde fruit loops og spyfluer i morgenmaden, hilst på Richard Løvehjerte (hans grav i hvert fald), spist vafler og drukket øl.

 

… overnattet på Fur Kro og spist pølsemix, drukket bajere og spillet på spillemaskiner på “Skuret” med den lokale koneklub.

 

… besøgt venner i kolonihave og taget ølkroket til nye højder, hvilket særligt var en gevinst næste dag, da naboen lige måtte rømme sig og gøre opmærksom på sin tilstedeværelse , da nogen måtte en tur ud og besøge busken.

 

… været ubesejret i fodbold. Hurra. Og (apropos) lykkeligt glemt Brøndbys håbløse sæsonafslutning.

 

2 Comments
 • Carina
  juni 15, 2018

  Dét er omtrent den mest fantastiske førstekøbsbil jeg har set! Fedt! :-D

  • Omveje
   juni 15, 2018

   Tak :-)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *