Viagra

til piger?

fredag, april 4, 2014 0 0

Det er sket flere gange gennem tiden, at folk har troet, jeg var til piger. Sådan er det åbenbart, hvis man ikke valser rundt i kjole og nynner Disneysange og giver alle med et y-kromosom ret, men i stedet praler med, at man er mester i at slå søm i og sætter -svin efter alle sætninger.

Bevares, det er jo ikke, fordi jeg er sådan en “uh, se mig, jeg er bare vildt tomboy og kan bøvse højest og går mærkeligt og danser aldrig og drikker kun Blå Thor”. Men åbenbart nok til, at ovenstående formodning finder frem til forreste hjerneklap (er det forrest/bagerst – har glemt det).

Før i tiden tror jeg måske mere, det var noget med, at jeg ikke snavede med Træls Type 1, 2 og 3 (åbenbart mit nye say, det der træls type – må lige forny mig lidt) hver fredag og lørdag. Og så er man jo pænt underlig derude i Vandkantsdanmark blandt Puch Maxier, røgmaskiner og vodka+appelsinjuice i halvliters colaflaske.

Nu ved jeg ikke, hvad forklaringen er. Udover det der med ikke at nynne Disney hele tiden. Og jeg ved heller ikke, hvad jeg vil sige med det. Vel bare en konstatering. Er ret ligeglad efterhånden. Nogle gange kunne man jo ønske sig, at visse typer havde lavet netop denne antagelse. Frem for antagelsen om at man synes, de var toplækre og gerne ville vie resten af sit liv (eller nat i hvert fald ) til dem. Trods ansigtets lighed med et dårligt frispark, de usammenhængende komplimenter (kun i bedste fald argumenter) og det generelt primitive stadie af samtaleemner.

Men uanset er det altså sådan og bliver åbenbart ved. Senest var det følgende ordveksling:

Mandsling: “Wow, se hende derovre. Fuck, hun er lækker.”
Mig (kigger på østeuropæisk tilfælde bundet sammen af den slags make-up, man kunne købe på StenaLine i gamle dage og udgaver af spandex): “Mjah, altså, hun ser da meget rar ud.”
Mandsling: “Nå, så du er altså ikke til piger?”
Mig: “Undskyld, hvad?”
Mandsling: “Du er altså ikke til piger…så?”
Mig: “Øh nej, tak, der springer jeg lige over.”
(pause)
Mandsling vender sig til (i øvrigt über truck-) veninde og hviskehvæser: “Hun er altså ikke til piger.”

Okay.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *