Viagra

ting, jeg er stolt over at have præsteret i dag

tirsdag, oktober 11, 2016 2 0

img_0982

Jeg har holdt et barn. Helt selv.

Han begyndte første at græde efter I HVERT FALD et minut.

Jeg kaldte ham han og ikke den.

Det lykkedes mig at levere et stykke tøj tilbage, jeg har haft i et halvt års tid.

Jeg indleverede sko på hælebar. Eller det vil sige, at jeg forsøgte, for Østerbro-hælebar sætter åbenbart lige rigeligt ære i sit arbejde og vil altså ikke forsøge at fikse billig knock-off-sko, selv om jeg nærmest foreslog ham at bruge gaffer og charge mig for det.

Jeg efterlod mindst 15 pomfritter på tallerknen på Pixie her til aften, så det faktisk lykkedes mig ikke at få ondt i maven.

Jeg foreslog at DELE en Bounty-dessert, så jeg kun fik lidt ondt i maven.

Jeg tog – efter fire dage med psykokolde hænder – rent faktisk den ene af to vintertøjssække med op fra kælderen. Håber virkelig, det er den med handsker i.

Jeg har haft lys på cyklen, som jeg købte i Silvan den anden dag og med al min håndværkersnilde lige hurtigt monterede lørdag aften…med det resultat, at lygten hænger og peger ned under styret, og jeg skal holde den i min (handskeløse) hånd.

Billedet har i øvrigt intet med noget at gøre, men det er da en sød skilder.

2 Comments
 • www.skøreliv.dk
  oktober 12, 2016

  Jeg vil godt gaffatape din sko for….ska’ vi sige en tyver?! Hjemme hos os er jeg verdensmester i at fikse ALT med diverse former for tape, inklusive gaffa’en, som vi bare slet og ret kalder ‘gaffeltape’. Kært barn har som bekendt mange navne.

  • Omveje
   oktober 12, 2016

   Sikke et tilbud!😆 Hvis ikke jeg kan finde en mere shady hælebar, der vil nedværdige sig til at smaske en sål oven på en sål, så tager jeg dig op på tilbuddet!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *