Viagra

ting jeg godt kunne have undværet

mandag, december 18, 2017 0 0

At pynte op til jul den 15. december. Præcis en uge før vi forlader etablissementet. Men det er, fordi jeg har en regel om ikke at blande fødselsdag og jul, og da jeg har fødselsdag i december, kan man jo først pynte op efter den dato. Og så går tiden, og man skal liiige se Rick and Morty, og man skal lige løbe en tur. Et voilá, skideflot juleoppyntning…den 15. december!

At falde ned af/ad trappen. Ja, det er faktisk både ad og af. Jeg faldt simpelthen ned ad trappen i dag. Det har jeg aldrig prøvet før. Ikke bare et par ting, men sådan for alvor fra top til bund. Det gjorde edderperkeme ondt, og jeg stod lidt i vinduet og våndede (grimt ord, jeg må bruge det noeget mere) mig og småtudede. Det hjalp meget lidt.

At bestille en adventsgave den 24. oktober. Bestille den igen den 21. november, da den ikke var kommet. Rykke for den den 2. december, hvor den så bliver gensendt. For nu igen at rykke for alle tre forsendelser, hvoraf lige præcis NUL er kommet. Så meget for at være tidligt ude.

At gå i Føtex og – endnu værre – at gå til PostNord i Føtex lørdag eftermiddag i december. Skyd mig.

At formå, igen i år, at købe et af de der kalenderlys, der kun brænder ned i midten og derfor er stortset færdigt, men alligevel stadig står på den 3. december.

At skulle ringe til Borgerkroen for ANDEN gang i mit liv og spørge, om de monstro har noget liggende af mit. Denne gang min alleryndlings-Acne-trøje. Hvem fanden stjæler en striktrøje? Røvhuller. Siger jeg bare. Med mit bedste julestemningsface.

At insistere så hårdt på, at det bedre kan betale sig at købe en ny cykel i januar, at jeg nu okser rundt på min sammentapede cykel, hvor skærmen slider så meget mod dækket, at det er som at cykle med bremserne i bund.

At få serveret sylte i kantinen.

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *