Viagra

tretten fitnesstyper

torsdag, januar 29, 2015 2 0

10724199_283141968562419_400928622_n

 

jeg-råber-meget-højt-af-maskinerne-type

Den trekantede mand. Altså Johnny Bravo-formet, som er helt stor foroven og meget lille forneden (no pun intended). Som virkelig tager det bogstaveligt det der med at straffe jern i fitness. Derfor har han maks vægt på og råber ekstremt meget af det. Og 9 ud af 10 gange træner han arme.

jeg-synes-det-er-pinligt-med-for-lette-vægte-typen

Ofte en fyr. Som så smider alt for meget vægt på med det resultat, at han udfører øvelsen helt forkert og enten ikke træne noget som helst eller i værste fald er i gang med at brække ryggen på sig selv, fordi han i hvert fald ikke skal ses med de der minivægte.

hænge-ud-typen

Typen, der henholdsvis drikker vand, sms’er, skifter musiknummer, tørre maskine af, snakker og strækker ud og decideret træner i forholdet 20:1.

hænge-ud-typen II (veninden)

Pige – kunne være en blogger, men det er bare helt tilfældigt, jeg siger det – som laver to mavebøjninger og så veninde- eller weekendsnakker med sin personlige træner i syv minutter, før hun laver de næste. Og så er hun i forvejen så fit, at man er bange for, hun brækker, når hun laver mavebøjning nummer to.

didn’t-see-that-one-coming-type

Typisk lidt ældre type med totalt kikset tøj og mærkelig hår. Helst bare fødder eller strømper. Måske et par 80’er-briller. Som så lige pludselig går amok i armbøjninger med benene på en kasse, mavebøjninger G.I. Jane-stil eller hopper op på 1,5 m kasse fra stående position.

tights-og-hestehale-pigen

Pige, der aldrig kunne finde på at tage shorts på, men har lækre matchende tights og top på og en høj, ikke svedig hestehale. Og så har hun normal farve i hovedet . Enten løber hun i luntetempo på løbebåndet, eller også sidder hun på en bold og triller lidt rundt.

I-can’t-be-seen-here-but-I-need-to-be-seen-here-teenager-type

Træning er in. Altså man skal instagramme og snappe fra løbebåndet. Men sved og praktisk dry fit tøj er sgu da herrenederen. Så jeg står altså bare lige her på løbebåndet i min for store sorte hættetrøje og mascara fra i går og er en slags indadvendt fitnessgoth.

jeg-troede-vi-skulle-snakke-typen

Hej. Hej. Nå, er du her også i dag. Ja, den er hård, hva’. Skal du lige have en hånd. Går det fremad. Haha. Er det ikke sjovt, jeg står her, mens du løber der. Hov, der er en rotte i fælden. Ja, hej, hejhej svoger.

eat-clean-træn-instagram-proteindrik-kokosvand-legday-dullermedmuller-typen

Mean motherfucker sej dame i tight og meget lidt tøj, der har mast sine tarme ned i benene for at få plads til dem, der svinger benene op til hovedet hændende i barren uden at blinke, der jogger på tempo 15, der får det mellemfedladne crossfithold til at ligne senior-bridge,  og som man slår sig på, hvis man forsøger at kramme (ved ikke, hvorfor man skulle gøre det).

bar-overkrop-og-cap-typen

“Jeg sidder bare her. På den her stol. Med de her vægte. I bar overkrop, grå joggingbukser og cap. I tre timer.”

ældre-ægtepar-typer

Ældre par, som har genoptaget eller bare optaget træning, som er pisseseje og i tro amerikanerstil spadserer ud af løbebåndet i takt og med storsvingende arme. Eventuelt supplerer de med lidt cykling, skiftevise mavebøjninger eller den der øvelse, hvor man giver bolden til hinanden.

undskyld-jeg-er-her-typer

Type, der ikke føler, hun eller han hører til i fitnesscenteret og ikke formår at skjule det. Type, der taber håndvægte, ikke kan indstille maskinerne, bruger kablet forkert og står i vejen for bar-overkrop-og-cap-type. Griner forlegent og lader alle komme foran i køen og formår aldrig at få overvundet frygten mod bænkpres. Skrider i omklædning på grund af flovhed og ikke på grund af at kunne smage sine egne lunger.

fuck-de-lorte-tre-ekstra-kilo-ja-okay-så-fem-forsvinder-aldrig-og-ja-det-var-mit-sved-der-ramte-dig-i-ansigtet-typer

Mig (tidl. undskyld jeg er her-type)

Hvem har jeg glemt?
(uden at være decideret ond!)

 

pic: IG @td_gymgear

 

 

 

2 Comments
 • Kristine
  januar 29, 2015

  Yay, spot on. Og tror jeg har en fornemmelse af omtalte blogger ;) Hashtagget #fightxmasfat og et bmi på under 19 matcher bare ikke rigtigt.

  • Omveje
   januar 30, 2015

   No comments ;-) Det var en helt tilfældig henkastet kommentar. Altså virkelig.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *