Viagra

weekendbrudstykker III: skamfuldt skammaraton

lørdag, september 10, 2016 0 0

giphy

Søndag 12.00-00.00: Så alt det SKAM, der findes. Og ja, jeg er lige så hooked som resten af verden. Og jeg har tænkt meget over, hvordan fanden man egentlig kan relatere til og leve sig så meget ind i tilværelsen for nogle, der er halvt så gamle som en selv. Det er nærmest lidt skræmmende, at jeg tænker, jeg godt lige kunne være 16 igen, fordi det tror jeg egentlig ikke lige, jeg har specielt lyst til, hvis jeg tænker mig lidt om. Plus mit 16-årige liv så sgu en del anderledes ud. Okay, og det er sgu også lidt skræmmende at blive betaget af et 16-årigt kærlighedsforhold. Måske bare fordi de er så skidepæne altså?!
Men jeg har faktisk virkelig været fuldstændig svøbt ind i det i min hjerne og haft det, som man nu har det med tv-serier nogle gange, hvor der fylder så meget, at man næsten glemmer det ikke er virkelighed, og man bekymrer sig foruroligende meget for, hvordan det nu går med dem og dem, eller genfortæller dele af historien til sig selv inde i ens hoved. Jeg tænker, at det er lidt, som dem, der er en kende ældre end mig, havde det med Beverly i sin tid. Bare med en federe skandivisk garderobe, et lækrere sprog og en indtil videre lidt mere realistisk handling.
Nårh ja og apropos garderobe, og så vil jeg egentlig bare gerne have Nooras garderobe. Og udseende. Hvis det ikke er for meget at forlange.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *