Viagra

10 grunde til, at startjanuar er umenneskelig

onsdag, januar 7, 2015 0 0

IMG_3533

1. Jeg gider ikke. Virkelig.

2. Jeg nåede jo ikke at se alle serier, alle film og læse alle bøger i juleferien.

3. Apropos juleferie – er det ikke på linje med vandtortur at stoppe mennesker på foie gras-måden i to uger med and, konfekt, chokolade, vafler og spegepølse, give dem en røvfuld (gratis) gaver, minimere deres pligter til at tage ud af opvasken eller spille Matador med andres mennesker afkom, begrænse hjerneaktiviteten til at dechifrere film som “Miraklen på Manhattan” og vælge rækkefølgen, hvorpå man indtager vingummibamse, guldkaramel og sur frit og ikke mindst reducere motionen til at gå rundt om et træ eller ud med skrald for derefter – fra en dag til en anden – at forvente, at de igen står op om morgenen, går i bad og passer et arbejde?

4. Køleskabet er tomt. Det er det faktisk. Vi fik nemlig nyt i går, som er meget større. Så det er faktisk tomt.

5. Vejen ned til fitness er hen over julen hemmeligt blevet belagt med minefelter, afgrundsdybekløfter og Beliebers på hvert hjørne, så det er praktisk talt umuligt at komme derned.

6. Der er så mange ting på sociale medier, juleskikke og nytårskoncepter, man har travlt med at harcelerer over.

7. Jeg skal returnere et sted mellem 12 og 4000 ting til ASOS, hvilket kræver både beslutninger,  af tre omgange prints, ti mails frem og tilbage, en masse tape og en tur til Kastrup.

8. Jeg kommer hele tiden til at lægge mig ned.

9. Min arbejdsgiver er et dovent røvhul, som ikke har formuleret opgaverne særlig godt og er elendig til at planlægge arbejdsåret.

10. Jeg gider ikke. Virkelig ikke.

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *