Viagra

7 par sko fra 90’erne, der aldrig rigtig kom igen

fredag, januar 9, 2015 2 0

Sko90

1. Acupuncture-sko. Med det der store lede A-velcro hen over vristen. I wonder why.

2. Airwalk. Dem skulle man altså viiirkelig have, hvis man bare var totalt ligeglad med det hele og gik komplet lunatelt på sin NOFX-yndlingshættetrøje.

3. Palladium. Altså lidt igen kom de jo. Eller de har forsøgt. Men de er jo faktisk tudegrimme. Helt ærligt.

4. De der sneakersagtige sko med pigge, som Anders Lund Madsen gik i. Jeg havde dem også. Det lignede, at en kuglefisk havde cremet for hårdt med en sikkerhedssko.*

5. De der sko i beige ruflet lærred. Eller sækkestof var det vel nærmest. Gerne med cut-outs. Som jo så er tilbage. Altså cut-outs. Men da heldigvis ikke de sandfarvede lærredssvin fra Skoringen.

6. Efterligninger af Dr. Martens. Gerne med en hjemmegjort perle eller sådan noget nederst i snørebåndet. Mine havde en klap-over-ting for oven, var tegnet på med maling og havde en enkrone i hvert snørebånd. Yas. For øvrigt havde jeg også røde Dr. Martens-efterligninger til Blå Mandag. Og senere ægte Dr. Martens i lilla. Anarkist-tegn right at ya.

7. Høje støvler med muttafukka tung (aka chunky på 2015-sprog) og hakket bund og med en indersidelynlås eller et rul-op-ad-benet-skaft, hvor man måtte have benvarmere inden under for at holde dem oppe, hvis man nu var en lille Æ som jeg. Men de skal nok komme igen. Mind mig på, jeg skal springe over. Med eller uden benvarmere.

 

*Det er ikke sådan nogle som på billedet. Kan ikke finde dem. De havde snørebånd og lignede sikkerhedssko. Anyone?

2 Comments
 • Kir
  januar 10, 2015

  Jeg ser en del Dr. Martens i gadebilledet, men om de er ægte, skal jeg ikke kunne sige:)
  Jeg savner til gengæld “elastik-proptrækker-snørebåndene” i neonfarver – de var awesome!

  • Omveje
   januar 10, 2015

   Ja, der er masser af Dr. Martens. Jeg har dem endda selv. Og der er sikkert også masser af fake farverige udgaver, men de har jo glemt at sætte perlen/enkronen i :-)
   Åh ja, snør-selv-båndene. Aldrig nogensinde gjort nogen pænere, men dem savner jeg sgu også lidt. Godt bud!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *