Viagra

4 ting, jeg ville ønske var opfundet

torsdag, september 4, 2014 5 0

IMG_1950

(måske nogle af dem er – så sig lige til, ing’)

1) En slags klemmer, der kunne sættes på ens strømper, når man smed dem til vask, så man ikke skulle matche 28.000 forskellige sorte strømper bagefter. Findes helt sikkert. Men er på den anden side bare lidt for doven til at sætte klemmer på, før jeg smider til vask. Så en anden løsning, tak. Og det er en anden end at købe 28.000 nye par strømper, venligst. Som nok ellers var smartest.

2) En dims, der kan samle alle hårene i vaskemaskinen. Og nej, jeg har prøvet med babyrøvsklude. Det virkede ikke. Men det kunne jeg faktisk virkelig godt bruge. Eventuelt skulle jeg overveje at pakke mig ind i, hvad end det er.

3) Et eller andet fikst, der gør, at dit cykelsæde aldrig bliver vådt. Eller at du altid har noget at tørre det af med. Som ikke bliver stjålet. Og som ikke er en klam Fakta-pose, der alligevel også formår at blive våde indvendig og udvendig.

4) Et lørdags- og søndagslagen med indbygget panodildamp

5 Comments
 • Stine
  september 4, 2014

  Der findes de såkaldte “strømpehjul”, man kan få dem i supermarkederne, tror jeg. De er meget smarte, man skal bare lige tage sig sammen først (jeg var enormt dårlig til at bruge dem i starten)

  • Omveje
   september 4, 2014

   Det troede jeg var de der runde plasticdimser med klemmer, når man skulle tørre strømperne. Men nej?

 • Sarah
  september 4, 2014

  Jeg har faktisk nr. 3. Det er en slags cykelsædehue i brun uld og med elastik, som min mormor har strikket til mig, og som man bare lige propper i tasken, inden man går ud. Vidunderlig dims. Tror, den er mulig at producere selv.

  • Omveje
   september 4, 2014

   Vi må have din mormor i gang med en storproduktion! Men jeg tænker – det er måske det der med at proppe det i tasken, jeg glemmer. For ellers kunne man jo altid have en pose, karklud, køkkenrulle eller noget. Det har jeg bare kun, når solen skinner.

   • Sarah
    september 4, 2014

    Hæhæ, det tror jeg sgu ikke engang, hun ville have noget imod. Ja, det kan jeg godt se.. Altså, jeg har også glemt den på sædet et par gange, det er ikke ligefrem nogen stjælværdig accessory. Især ikke i bæbrun.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *