Viagra

årets

søndag, januar 4, 2015 3 0

DSC03554

Beslutning: Har jeg overhovedet taget nogen i 2014? Måske “lige en enkelt mere”?

Udlandsrejse: Amsterdam. How exotic. Men fandeme en forrygende tur med muslinger, gin og genbrug.

Køb til garderoben: Smukt Samsøe Samsøe-sæt med shorts og skjorte, som i følge min folkeskolekammerat, Silas, ligner indtrækket fra en gammel Skoda, læjerleggings også fra Samsøe og blåt læjersæt fra Asos White. Læjer læjer læjer.

Køb til bolig: Den er svær. Virkelig svær. De tolv Arne Jacobsen Dråben er sindssygt flotte og lækre. Men til gengæld røvirriterende, at der er gået Kähler-segment i dem. Ellers den smukkeste messinglampe fra Rubn. Som næsten er kommet op at hænge. Næsten.

Koncert: Altså nu burde jeg nok skrive noget tysk indiefolksy fusionsmusik, som var på en obskur ukendt scene på Roskilde, man kun må komme ind på, hvis man har udvekslet spyt med Esben Weile Kjær og ofrer noget fra Wood Wood. Men øh. Erasure? Eller Aerosmith (men mest fordi jeg har hørt dem hveranden dag fra 13 til 19…okay måske 25)? Psyched up Janis? Pixies eller QOTSA på Northside?

Voksenpoint: Drak rødvin tre dage i træk i december. Har to ting af messing og en af marmor i stuen. Og er i hvert fald “taget på arbejde” (altså på kontor) mindst otte gange i 2014.

Restaurant: Jeg ville gerne bare sige Formel B, men ret beset var det jo i december 2013. Bum bum. Hm…jeg siger det sgu bare alligevel, ja, jeg gør. Det er mig, der bestemmer, og jeg kan ikke komme på andre.

Stolteste øjeblik: Æh? Årh fuck. Jeg går i seng. Ses i 2016.

Arbejdsopgave: Hm. Mayonnaisebog eller Ben & Jerry’s-tur. Åbenbart noget med mad frem for faglig stolthed. Som der ikke rigtig har været skidemeget af. Tak for uddannelsen, samfund. Jeg arbejder på sagen, okay?

SMS: Hvir er du? Kan ikke se dig. Vi står til højre for vodka juice. Lige til højre for hvor vi Solrød før. Hvor???? Ja bare lidt til højre for det. Jeg ser efter dig!!! Nej sorry venstee. Lige til højre for vodka juice barrb!!! Nej undshykd  igen… Venstre!!!! Lige til Venztre og lidt ned!!!

Opdagelse: At penge skal smides efter god tonic, hvorfor det hedder halvtreds, og at det ikkeer løgn, at dværge ikke har knæ.

Godt gået: For første gang rent faktisk at holde et (tilbagevendende) nytårsforsæt omkring krop og kondition ved hjælp af 11 ugers personlig træning. Ja, det skulle der åbenbart til.

Fest: Forsinket fødselsdag et sted på Nørrebro i sol og regn og med pong, skumfiduser, rosé og glade mennesker. Og min mors fødselsdag. Og Skanderborg. Og Northside. Og.

Brandert: Saalbach. Noget, der ligner en fire dage lang brandert, der startede et eller andet sted  til noget quiz med Britt Bendixens tatovernede nevø, toppede på det legendariske Hinterhag med obstler i hånden og Sweet Caroline på læben og sluttede der omkring, hvor jeg stor på et bord og bed min veninden i hovedbunden.

Skuffelse: Noget med verdens fedeste magasinidé, der lige så fint døde midt on the dancefloor. Pik.

Outlaw-oplevelse: 90’er fest i Rødovre.

Ups: Noget med at dukke op til en fødselsdag, jeg ikke vidste var fødselsdag, for derefter at møde – meget overrasket – fødselaren, som jeg jo altså ikke vidste var der (eller var fødselar) og blive pænt fornærmet over, at hun spørger, hvad jeg laver der. Yes.

Panikagtig handling: Statist i EM ’92. Det har kickstartet min skuespilskarriere. Eller i hvert fald spammet min mailboks.

Nu-skal-jeg-fandeme-også-være-sådan-en-der-skriver-bøger/holder fernisering/er kendt/debatterer/overtager verden: I umiddelbar forlængelse af Louisiana Litteraturfestival/en af frk. Bruuns eller O+D’s mange spændende ferniseringer/har læst et dameblad/har set en udsendelse om nogen, der kan noget/har drukket et par glas rosé.

Fodboldmål: Baaaah.

Succes: At blive 31 uden at sætte mig ned og slå i gulvet og råbe “neeeej, jeg vil ikke….jeg er ikke klar…..”

 

3 Comments
 • Skalotteløg
  januar 4, 2015

  It has to be asked: Er ‘pik’ et udbrud eller en selvstændig skuffelse?
  Skide godt gået med dit ‘godt gået’! Personligt vælger jeg nok endnu en gang nogle undskyldninger for at lade være, så jeg atter kan slå mig selv i hovedet ved årets udgang (og hver gang, der skal tages billeder) Nogen skal jo ;)

  • Omveje
   januar 4, 2015

   Haha, er vild med spørgsmålet. Og vild med, hvordan det bliver delt op i indlægget, så det rent faktisk ligner en selvstændig skuffelse. Det var ikke tænkt sådan, men lad os sige, at det er op til fortolkning.
   Og ja, kender det jo – men nu er det jo bare vedligeholdet, der er det nye samme.

 • Julie
  januar 14, 2015

  Har dværge ikke knæ? Helt rigtigt?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *