Viagra

betragtninger fra sygelejet

fredag, januar 26, 2018 4 0

Har set virkelig meget Say Yes to the Dress og undrer mig over, at ALLE skal have klemmer i ryggen på deres kjoler? Da jeg prøvede brudekjoler, var der altså – uden overdrivelse – ikke en eneste af dem, der kunne lukkes. Én ekspedient sagde endda de berømte ord: Jeg har en, men jeg ved simpelthen ikke, om du kan komme i den. Og jeg er en str. 38. Og Say Yes to the Dress er USA. Jeg håber fandeme, alle de kjoler er str. 44.

Elsker Bourne. Men har konstateret, at det bare er en virkelig gammel film. Hvilket giver mening, eftersom jeg så den med tysk dubbing, da jeg arbejdede i Berlin umiddelbart efter gymnasiet. Men det var mest, da underteksterne brugte Neapel frem for Napoli, at jeg kom i tanke om, at den er virkelig gammel.

Apropos undertekster. Brudeterne. Brudeterne? Hvem fanden er det, der tekster Say Yes to the Dress.

Whigfield til Melodunten. Jamen ja. Helt sikkert. Lad os høre noget mere om det.

4 Comments
 • Linda
  januar 26, 2018

  Er det mig, der (igen) ikke forstå noget mellem linjerne – for, altså.. brudeterne er da en ting?

  • Omveje
   januar 26, 2018

   Nej, det er sikkert mig. Jeg synes bare, det er et meget gammelt ord? Som jeg stort set aldrig har hørt blive brugt? Og så blev det brugt ligesom bridesmaid, hvilket vel ikke er rigtigt?? (Skulle jeg måske have præciseret)

 • Maja
  januar 27, 2018

  Hvooor kan man se Say Yes To The Dress? Altså online, når man ikke har kanal4 eller TLC eller hvor filen det nu bliver sendt i flow tv.

  • Omveje
   januar 28, 2018

   Åh, sorry, har simpelthen set det på god gammeldags flow.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *