Viagra

blandt opfindelser jeg pønser på

torsdag, november 19, 2015 4 0

Skærmbillede 2015-11-18 kl. 10.34.55

En app, der kan styre playlister, når man holder fester. En form for third party-app, hvor folk kan tilføje numre, men kun en kan administrere rækkefølge eller slette.

En for form for regnbuksechaps. Altså chaps som i sådan nogle, cowboydere spænder uden om jeans (eller Christina Aguilera spænder uden om ingenting). De ser sådan her ud. Men bare i regntøj, så man ikke behøver trække regntøj, men bare lige kan spænde dem om og dække lårene, når man cykler.

En app, hvor man kan låne ting af hinanden, når man skal bruge det. En fiskestang. En sav. En blender. Måske findes det?

 

4 Comments
 • Merete Bjerrum
  november 19, 2015

  Min kæreste og jeg snakkede faktisk også om playliste-idéen så sent som i går! Der MÅ da sidde en udvikler et sted og nørkle med et Spotify-plugin af en art, så man en skønne dag bare kan sætte skidtet på partymode og slippe for at sidde og skråle “Don’t cut the fucking queue!” en hel aften! 😄

  • Omveje
   november 19, 2015

   Lige præcis. Forstår heller ikke, at ingen har gjort det endnu. Det har så meget potentiale. Og vi vil gerne krediteres, for nu har vi sagt det!

 • Lisa
  november 19, 2015

  De findes derude http://www.rainlegs.com/en/home

  • Omveje
   november 19, 2015

   Whaaaat?! Præcis sådan nogle. Så var det godt, jeg ikke satsede butikken på dem. Nu mangler vi bare, at de kommer i sådan en billig Tiger-udgave.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *