Viagra

dagens feelgood

tirsdag, maj 20, 2014 0 0

Lige i øjeblikket er jeg rigtig meget fanget i det her:

– Jeg har firetusind bookmarks og hundredeogto lister, men jeg kan ikke få hul på indretningsprojektet, fordi jeg er bange for at gøre noget, som kunne være bedre.

– Jeg får til nøds lavet ting, jeg absolut skal, men udsætter alt det,  jeg gerne vil. For måske bliver det ikke godt nok. I sidste ende ender det med, jeg ikke ved, om jeg vil det.

– Jeg fylder op med idéer, men idéer, der ender i word-dokumentet “idéer” på min Mac, og ikke i virkeligheden, for jeg har ikke tid/lyst/overskud/plads lige nu.

– Jeg er træt af at læse artikler og blogindlæg om folk, der er lykkedes. Jeg er tæt på at ønske dem ulykke, for det sætter alt det, jeg lige har skrevet, for meget i perspektiv, at de har gjort alt det, jeg ikke har. Til slut balancerer man på kanten mellem en eskapistisk forestilling om, at det var verdens omstændigheder, der var skyld i, at man ikke er kommet dertil/de var bare heldige vs. at man bare ikke var så god, som man troede, man var.
Og alligevel læser jeg videre i artikler og stykker med onlineliv.

– Jeg køber det ene stykke tøj efter det andet, der aldrig gør ting bedre. På den måde er klichéer skidesjove.

– Faktisk ligger mit liv lige pt. ret meget spredt ud i dokumenter bygget af uforløste planer og dårlig samvittighed – lister med kalorier, indkøb, indretning, fremtid, hverdagstips og ting-jeg-burde-for-at-blive-et-bedre/sjovere/rarere/mere ambitiøst mennesker. Altsammen druknet i bitterhed, manglende motivation, dovenskab, en form for præstationsangst og generel bitterhed over, at tiden gik, og intet blev til noget. Rigtig god kombi, faktisk.

Nå, men fab dag ellers. Er der nogen, der har ellers vil byde ind med noget? Vundet en pris? Spist nogle hjemmelavet speltkager? Lavet en DYI fjerkrone?

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *