Viagra

er faktisk en anelse anstrengt over…

onsdag, juli 12, 2017 3 0

…at Cuba Gooding Jr. A L T I D skal græde som en pisket i samtlige film.

…at jeg har set Handmaid’s Tale færdig for længst, kun mangler et afsnit af The People vs. O.J. Simpson (fordi den er god) og et afsnit af sæson fem af Prison Break (ikke fordi den er god (for det er den ikke), men fordi jeg aldrig rigtig kan slippe den).

…at jeg lige lavede en parentes inden i en parentes.

…at den der cigaretemoji skal være gemt væk allerlængst væk i emojierne.

…at der aldrig står en tøjcontainer der, hvor man regner med, og at de der tøjcontaineroversigter aldrig er opdaterede og/eller virker. Hvis man gerne vil donere 20 kg tøj, burde det i det mindst gøres let for en.

…at jeg ikke kan finde svar på, hvorfor man taler om at “blive en haj” til noget.

…at jeg altid selv bliver utrolig utålmodig, når jeg skriver i hånden, så jeg kommer til at skrive længere frem, end min hånd kan følge med til, og så ender jeg med at hoppe bogstaver over, så jeg må tilbage og rette, og det tager dobbelt så lang tid. N’ sync not so much.

3 Comments
 • E
  juli 15, 2017

  Totalt urelateret men er det ikke Sunny Beach, der er det nye Calella? Eller er der noget ENDNU nyere? Kan ikke huske om Sunny Beach kom op til kage-spisning i går, og nu vil min hjerne ikke slippe tanken 🙄

  • Omveje
   juli 15, 2017

   Haha, jamen, det gjorde det. Men det var ikke nyt nok, var meldingen. Så det er endnu nyere Sunny Beach. Synes, mit forslag om Musik i Lejet var meget godt :-)

   • E
    juli 16, 2017

    Eller Vig Festival 😂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *