Viagra

et pistesvins bekendelser

tirsdag, november 26, 2013 0 0

Hvis man husker (og lagde mærke til) den her lille teaser, så kunne man måske godt ønske sig at vide mere. For hvorfor skulle man nu sige et job op, som jeg slet ikke havde nået at præsentere endnu?

Jamen, faktisk er det sådan, at – og nej, det havde man nok ikke troet – at me blogging skulle vise sig ikke at være så dumt. Så nu synes faktisk nogen, jeg skal have nogen penge for det. Og leve af det. Og vil sende mig ud i rummet med et kamera og en computer. Jo, såmænd. Helt uden skyhøje læsertal, selfies, hvad-har-jeg-spist, give-aways og se-jeg-kender-en-kendt. Faktisk bare sådan fordiU

Universet synes åbenbart, at det vil sige undskyld for de tre-et-halvt-år i Centraladministrationen, og det kan det jo have lidt ret i. Så det har lige smidt en ekstra polet i Projekt UdoverKanten (et underprojekt til SelvstændigSagaen).

Okay, lidt løgn. Det er ikke bare det her lille blogprojekt, der har gjort det. Det er vel også ret beset mine journalistiske evner (jo!). Og ikke mindst min komplette forestilling om det sjove og nytænkende menneske (mig…karakteren mig, altså). Nårh ja, og min uovertrufne evne til at stå på hovedbanen i gult skitøj og rulleskøjte str. 43 og vente på en klapstol på en rulletrappe.

Nåmen, holdnukæfthvadskalduså?

Jeg skal sgu til Alperne. Og være skireporter. Yessir. Jeg får min egen blogzi og Face-side og kommer så bare til at spytte mere eller mindre intelligente og mere eller mindre sjove brudstykker af alpevejr, Spar-indkøb, fald galore og multifarvet svedundertøj. Se mig. Med hænder over hovedet. Løbende.

Jeg har haft min første sponsor-vælg-noget-skitøj-fra-hylden-oplevelse på ægte modebloggermaner. Og jeg har haft møde om what-to-do og what-not-to-do (fandt dog aldrig rigtig ud af det) og set sjove YouTubeklip og overvejet, om jeg kunne hedde PisteSvinet og snakket om stil og tone og den slags. Men mere har jeg ikke rigtig styr på.

Kun at jeg glæder mig. Og jeg tager af sted liiige om lidt. Og lige så snart, jeg ved, hvad bloggy hedder, skal jeg nok sige det. Men jeg plaprer nu også videre herinde. Sådan helt uden dagsorden as usual.

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *