Viagra

fiktionsfredag: mr. rock

fredag, oktober 24, 2014 0 0

rock and roll never ends (own)

Engang i 2007 havde vi et temanummer i Delfinen på Aarhus Universitet om rock. Det betød blandt andet, at jeg brugte en aften på Single Rock – en aften, jeg aldrig får tilbage. Med en dame, der insisterede på at ændre sit Tim Christensen-citat til “You’re riding next to the right one”.

Nå. Men. Jeg interviewede også nogle tilfældige mennesker i Danmark, der hed Rock til efternavn. En af dem var Ole.

(Watch out, det er virkelig groundbreaking journalistik, det her)

 

Navn? Ole Rock Petersen

Alder? 48

Hvad laver du? Jeg er distributionsleder i Post Danmark, og det har jeg været siden den 1. januar. Før var jeg almindelig postmand.

Hvad laver du i din fritid?: Jeg spiller lidt badminton, og så cykler jeg i foreningen Næstved Cykel-Motion.

Dit forhold til rock og musik og generelt: Jeg hører meget musik, men jeg er ingen ekspert. Det er mest dansk musik, sådan de gamle klassikere. Det der hip-hop og dem, der snakker – rappere, det siger mig altså ikke noget!

Hvad er historien bag navnet Rock? Det er ikke udenlandsk, tror jeg ikke, men jeg ved ikke helt, hvor det stammer fra. Vi er vist kun fire ægte Rock’ere i Danmark – og det er alle sammen min familie. Jeg har så beholdt Petersen, fordi det ligesom holder sammen på hele familien.

Nogle sjove historier om navnet?: Næh, altså der er jo mange, der hedder Ole på min årgang, så jeg er altid blevet kaldt Ole Rock…eller brok, hvis folk skulle være rigtig sjove! Men man kommer til at stave det mange gange. Jeg plejer bare at sige, at det er ligesom musikken. Og så får man desværre en masse spam på sin mail, hvilket ikke er særlig sjovt.

Hvad synes du om dansk rock generelt?: Det er faktisk rigtig godt! Men udviklingen står nu lidt stille, synes jeg. Folk bliver bare ældre og ældre – det er efterhånden kun afskedskoncerter, man hører om.

Hvem ville du allerhelst se i Danmark?: Det må være Hank Williams. Men det ville sikkert være ligesom ved alle andre koncerter, hvor man ikke har en chance for at nå at få fat i en billet.

 

5 skarpe til Ole:

 

Har du nogensinde ejet eller ønsket dig et par læderbukser?: Nej, men hende Suzi Quatro så nu ret flot ud i sådan nogle!

Din bedste koncertoplevelse?: Åh, det kan jeg sgu ikke lige komme på. Det er svært…dér må jeg være dig svar skyldig!

Hvem er den mest rockede i dansk politik?: Ha ha…det må vist være Jens Rohde. Han var da ret rocket dengang i Showtime!

Har du smadret et instrument?: Nej.

Har du nogensinde brugt udtrykket ”I Rock”?: Nej, det har jeg ikke. Men det har været meget fristende at købe en nummerplade med samme udtryk!

 

 

pic: http://plantsarethestrangestpeople.blogspot.dk

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *