Viagra

ting, der skal holde op

lørdag, oktober 25, 2014 0 0

IMG_3460

1. One sentence: Leggings are not pants!

2. Bryllupper, fødselsdage og andre sammenkomster, hvor nogle har oversat Love Me Tender til Elsk Mig Stille, og så skal man hvisle sig igennem den rædsel.

3. Det der med, at man ikke må sige “man”, fordi “man” jo egentlig mener “jeg”. Nej, jeg mener man. Og nogle gange gælder man også jeg. Det må man(!) (og du) sgu selv gætte dig til.

4. Mig med mascara på i fitness. Troede sgu lige, jeg var sådan rimelig heftigsej i min træning den anden dag, fordi folk gloede sådan på mig. Tænkte, at det kørte fra mig, og de nok liiige undrede sig lidt over, jeg bare kunne blive ved og ved. Var jo nærmest sådan helt oppe på to km. Kom ikke her. Indtil jeg kom ud til spejlet og så, hvordan mascara i begge sider havde vandret ud over kinder i flere retninger og var faretruende tæt på hals i et virkelig flot racoon-moment.

5. Folk, der får lavet piercing i de mere private dele for åbent vindue. Altså ikke et vindue, der står åbent, vel. Men jeg bor oven på en tatovør, og det er sgu lidt underligt at skulle parkere cyklen og automatisk kigge ind gennem butiksvindue, og så ligger der ellers en pige dér på briksen, mens to mænd og en arkitektlampe har fuldt fokus i den ene ende, so to speak.

6. Kvinder med rygsække. Altså de der små rygsække. Som ikke rigtig er en rygsæk. Og eventuelt lige kan lynes sammen til en ikke-rygsæk.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *