Viagra

fire ting jeg gør

mandag, marts 27, 2017 4 0

Det er ikke Garfield. Obviously. Det er Snuden (hvis nogen husker den), som har fået Stinestregens hår (ligner lidt en propelhat). Det var noget med en fabeldyrleg, Stinestregen havde gang i i 2011, og som jeg mente, jeg skulle bidrage til.

 1. Observerer turister i København og forestiller mig, hvordan de oplever det, og gør mig klar til at svare på spørgsmål som “hvor ser man det rigtige København?” og “hvor er det allerbedst at spise?”
 2. Tegner Garfield til møder. Det er en kunst, jeg engang forsøgte at efterabe min svoger, men han er og bliver langt bedre til det end mig.
 3. Kommer til at trække i min hornhinde, når jeg skal tage linser ud, som har vakuumet sig fast. Ja, det er klammo, I know.
 4. Laver Knorrs pulvercarbonara til mig selv, når jeg øjner chancen. Ja, den på pose. Ja, det er også lidt klammo. I know.
4 Comments
 • VenterPaaVinBlog
  marts 27, 2017

  Jeg kán ikke lytte, hvis jeg ikke må tegne. Jeg er al for meget dagdrømmer, så hvis jeg ikke må tegne tanker, så kan jeg ikke høre, de fylder simpelthen for meget ellers (;

  – A

  • Omveje
   marts 28, 2017

   Det er dejligt afstressende!

 • Tine
  marts 28, 2017

  Seriøst? Jeg er helt med dig på punkt 1, 3 og 4. Jeg både skammer mig og er lidt lettet over ikke at være alene med pulvercarbonaraen.

  • Omveje
   april 2, 2017

   Det er fandeme godt at høre, at vi er flere i samme båd! Pulverbåden!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *