Viagra

fire ting om p7, skam, chorizo og at tænde en ovn

torsdag, december 1, 2016 2 0

I morges hørte jeg P7, som havde en musikstafet. Den startede med Fine Young Cannibals med She drives me crazy og fortsatte med Billy Ocean med Get outta my dreams, get into my car. Sådan burde enhver dag starte.

Jeg har ikke set det danske SKAM endnu. Kun ti sekunders teaser på Facebook. Og jeg har allerede konkluderet, at vi/DR/Danmark/nogen bare ikke er cool nok. Trods godt initiativ med input fra seerne selv i forhold til, hvad alle de faste norske vendinger skulle hedde, så viser teaseren allerede, at der er tekstet som en voksen. Fx er “Prøv lige at være cool” (på norsk, ass) blevet til “Hold hovedet koldt”. Sig det lige højt. Og forestil dig, du er 16. Nej, vel.

Jeg kan ikke finde ud af, om man skal tage den der hinde af en chorizo eller ej? Er det plastic? Eller tarm? Somebody enlighten me.

Kender I det der med at være så smart at tænde ovnen i god tid? Det er optur, når man husker det. Kender I så det der med, at graderne stadig står på nul? Knap så optur.

2 Comments
 • Stine
  december 2, 2016

  Jep den men ovnen skete i forgårs (Y).

  Jeg ved ikke om Skam er dårligt tekstet, men jeg forstår ret meget mere med danske undertekster, end da jeg så det på norsk. My mistake, I know :-P

  Jeg spiser alt på chorizo. Hvis skrællen er af plastik smager den faktisk meget godt :-D. God weekend!

  • Omveje
   december 23, 2016

   Modtaget. Altså med chorizo.
   Åh ja, dansk er så meget lettere end norsk. Men synes bare, der går meget tabt også.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *