Viagra

tænker på…

onsdag, november 30, 2016 2 0

giphy-1

…hvorfor ingen nogensinde har nævnt, hvor helt igennem elendig service og attitude de har hos Holly Golightly? Nej, jeg har aldrig været der før (men har fandenfileme hørt om butikken i ét væk – selv før jeg flyttede til Kbh), og ja, jeg baserer det hele på én oplevelse. Den var til gengæld også næsten Pretty Woman værdig, selv om jeg sgu da var klædt kluns svarende til beløbet for en mindre charterferie.

…om vi ikke lige kan blive enige om, at det er noget pis det der med, at Gubi eller Menu eller andre holder lagersalg og ikke “kan sige”, hvad der kommer til at være der – og så står de gudhjælpemig med en trykt flyer i døren med tegninger og priser af samtlige produkter. Så kunne man jo faktisk godt bare sige det, så jeg sparede en halv time ud på det yderste af Østerbros vejarbejdsbefængte kaj med cykel, jeans og støvler smurt ind i mudder. Og nej, det gav mig ikke lyst til at købe andet. Det gav mig bare lyst til at blive rasende.

…om vi så ikke også i samme ombæring aftalte, at lagersalg er fandeme noget med mindst 50 procent og mere end fem af de produkter, som de jo godt ved, alle kommer for? Ikke 30 procent og et par fesne stole?

…at jeg har en lille smule optur over, at Rick Astley spiller i koncerthuset næste år.

…at jeg til gengæld er ret ligeglad med Frank Ocean på Northside…men derimod pissegodt gad Erasure på Roskilde (hvad fanden laver de på Ros – kom nu til Skanderborg, hvor jeres fans er).

 

2 Comments
 • Stine thestrup Olsen
  december 1, 2016

  Kan man udfra sidste punkt, glædeligt konstatere at du indtager bøgeskoven igen i ’17? Det håber jeg 👏🏼👏🏼👏🏼

  • Omveje
   december 1, 2016

   Det er planen. Jeg starter i hvert fald med at købe en billet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *