Viagra

flere betragtninger fra byggepladsen

torsdag, oktober 10, 2013 2 0

Ja, beklager, men det fylder så pænt meget lige nu. Så det stopper nok ikke lige foreløbigt.

 • Jeg fandt en død fugl. Igen. I loftsrum. Hvor vinduet aldrig har været åbnet? Åh altså, mere lidelse. Den lille stakkel. Død mellem konfirmationsbilleder, telt, Buddha og en gammel bryllupskjole. Denne gang prøvede jeg at fotografere. Blev ikke spor godt.
 • Jeg har flere gange, i takt med at jeg har udviklet mine teknikker, tænkt over, om jeg kunne vinde To Fag Frem i flyttekassefoldning. Hvis der findes folk på den anden side yngre end 25 eller med en virkelig dårlig hukommelse, så var det et tv-program i 90’erne, hvor folk dystede i hårfletning, fåreklipning og andre mærkværdige ting. Det var pissegodt, ja, det var.
 • Jeg har lige i dag pakket flyttekasse nummer 50. Plus fire kufferter. Og to flyttekasser, der var pakket. Og en bogkasse. Og så selvfølgelig sofa, stole, bord, trækasser, kommode og tv’er og virkelig mange andre ting, der ikke bor i kasser. Min kusine flyttede for nylig – fire-mands-familie fra hus til hus. De havde 55 flyttekasser.
 • Jeg kan nævne følgende ting, der har været til udsmidningsdiskussion: Maleri malet af familiemedlem (jeg siger ikke mere – tænk, hvis læserskaren er blevet udvidet nok til, at jeg virkelig kommer i problemer, hvis jeg specificerer), fem år gammelt telt (som vi aldrig kommer til at bruge, fordi Jakob ikke tager på festival, og jeg er sådan en, der køber Hotelt – og tager på Skander, ja), 6 klapstole til en tier (ish), mindst 25 ledninger, Nanna på dvd og ikke mindst et maleri af et familiemedlem malet af Jim Lyngvild (don’t ask…er der nogen samlere derude?).
 • Jeg kan konstatere, at gårdens fællesudsmidningsområde bærer pænt meget præg af, at vi var dem, der boede i de varmeløselejlighed. Fem elradiatorer på stribe.
 • Jeg har sagt farvel til fiskeren (ja, ham her), James Dean, Casa Blanca, Rita Hayworth og utroligt mange flere sort-hvid-billeder. Dog er det kun fiskeren, der har været oppe at hænge de sidste par år.
 • Jeg har hilst på en meget befippet maler (som man, hvis man virkelig var et skarn, godt kunne have mistænkt for at bo på Mændenes Hjem lige om hjørnet til daglig) i den nye lejlighed, da jeg låste mig ind, og han stod og hyggede sig med en smøg i kæften.
2 Comments
 • Ingelise Hagemann
  oktober 10, 2013

  Jeg er ked af James Dean er røget ud…
  din mor

  • Louise
   oktober 11, 2013

   Mjah, men han har stået på loftet i mange år. Det må være tid til at kalde sig for gammel til ham.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *