Viagra

trukket gris

onsdag, oktober 9, 2013 0 0

Jeg synes, pulled pork er noget så opreklameret. Helt vanvittigt. Kan ikke huske, hvornår noget sidst har indtaget Danmark på den måde. Måske PushPop? Men det er jo temmelig tørt, altså grisen? Og trevlet (ja, okay, muligvis meningen, men stadig)? Og ikke spor banebrydende? Og så den der tradition, der foreskriver, at det skal serveres i en tarvelig bolle. Med sødsur sovs. Øv. Ikke engang i Sydstaterne er det særligt godt…

Det eneste gode, man kan sige, er vel, at det har fået unge mennesker til at spise vores eksportvare nr. 1. Og det er måske alligevel en begrænset milepæl, med mindre man går ind for et ‘frisk pust over landet’ og et evigt vejrende Dannebrog.

Tror, vi kommer til at se tilbage på det med samme øjne som bordgrillen, avocado med rejer, ‘stegt som vildt’ og nøddekurven.

Nå. Men. Og nu kommer der altså noget positivt. Om pulled pork. Jeg har spist en frokost. En af de sidste som Nørrebrobo. Og det foregik naturligvis i Jægersborggade, som jeg – hvorend meget den er kommercialiseret og ensrettet og det nye gamle – kommer til at storsavne. På Grød. Fordi jeg er syg med risotto og bygotto. Og små ting i bøtter, man lige kan smide indenbords, som stadig smager godt og ikke er en sandwich. Som jo også sjældent er i bøtter, kan man sige.

Og der var bygotto med sprød coleslaw, ravost og lakridsmarineret pulled pork. Arhmen. Divine. Really. Eller bare psykogodt. Så ved I det.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *