Viagra

folk

tirsdag, oktober 22, 2013 9 0

Jeg er egentlig ret rummelig på mange måder. Og overbærende. Men er også pisseintolerant over for irriterende mennesker.

Og så åbenbart over for folk i køsystemer af en eller anden art. Især folk, der skal

1) gennem security

2) ind i et fly

3) og folk, der stopper åndssvage steder (har så ikke noget med kø at gøre).

Optimer nu for helvede lidt, når du alligevel bare står der og venter i køen. Jeg får fnat, når du – først når vi er henne ved båndet – finder ud af, at du skal have jakken af og tømt kufferten og ud med væsker og ud med computer og af med dit Skagen-ur og i øvrigt brokke dig over det eller spørge højlydt til det undervejs. Hvis du er sådan en, der faktisk først fatter det, når du forsøger at gå igennem scanneren, så gider jeg slet ikke kommentere det.

Og i flyet. Fuck nu ind, altså. Få styr på, hvad der skal op, og hvad du skal have på sædet. Det er ikke et puslebord eller en anledning til at overveje, om du nu skal læse den ene eller anden ligegyldige svenske krimi, om du kommer til at fryse uden din mønstrede Desigual-frakke eller om du mon godt kan klare de 45 minutter uden sovemaske. Jakke på sæde, op med kuffert, ind med røv, ti stille. Stop med at lege sjov eller forsøge at konversere (“nå, jamen, så bliver jeg vist din nabo, lad os bede for det bedste” “nej, skal du OGSÅ til Aalborg” “ja, så er vi her igen” “ja, det er jo ikke ligefrem Mallorca, vi skal til, men vi bliver jo også alle ældre”). Det er et transportmiddel!

Og det sidste. Folk, der stopper. Midt. i. det. hele. På strøget – hov, jeg skal lige se noget her, så jeg stopper lige midt i det hele med mine 17 poser og paraply og 11 snottede unger og mine baskende vinger. Lige uden for biografen. Lige uden for toget (SERIØST? Har du ingen hjerne?).
Eller lige neden for rulletrappen. Sidste gang nogen gjorde det, sagde jeg relativt pænt, at det nok ikke var det smarteste sted at stille sig. Fik et “slap dog af, sure kælling” tilbage. Flegnede. Behøver ikke sige mere. Fandeme.

9 Comments
 • medmere
  oktober 22, 2013

  Hørt, hørt og hørt! Især det med de spontane spasserstop. Fremad!

  • Omveje
   oktober 22, 2013

   Mit overbærenheds- og servicegen er ikke-eksisterende i den situation!!

 • Ibs
  oktober 22, 2013

  Jeg er helt med dig. Jeg prøver virkelig at være tolerant, men seriøst, andre mennesker er jo (tit! fandme tit!) idioter.

  • Omveje
   oktober 22, 2013

   Aaaalt for tit (jeg er selvfølgelig aldrig)…

 • Jens
  oktober 22, 2013

  For slet ikke at snakke om Desigual… Hvordan eksisterer den kæde?

  • Omveje
   oktober 23, 2013

   Åh for helvede, det er ikke til at holde ud! Og jeg får endda rabat hos boozt, men de har jo ikke andet end pædagogisk patchwork i ‘glade’ farver fra Desigual i nyhedsbrevet…

 • B
  oktober 22, 2013

  Er HELT enig. I alle punkterne.
  Og er glad for det ikke kun er mig der er ved at eksplodere over disse vanvittigt irriterende typer.
  En gang i mellem når jeg står og bliver irriteret i en af de beskrevne situationen, tænker jeg: “ej, det er for tidligt at være blevet en gnaven gammel dame (jeg er 31)” men, tanken forsvinder hurtigt igen, for det handler ikke om gnaven-gammel-dame-opførsel, det handler om legitim irritation over irrationel opførsel fra andre ( siger jeg i hvert flad til mig selv :) )

  • Omveje
   oktober 23, 2013

   Præcis! Det handler jo selvfølgelig udelukkende om, at (andre) folk bare generelt er idioter. Det giver sig selv.

   • B
    oktober 24, 2013

    Ja, absolut :)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *